Prima paginăAnunțurioctombrie 2021 › 8 octombrie 2021 - 20 de ani de OAR București
25 octombrie 2021 • Evenimente

8 octombrie 2021 - 20 de ani de OAR București

OAR București a împlinit 20 de ani de existență în data de 8 octombrie 2021. Am onorat această zi importantă în cadrul Anualei de Arhitectură București 2021, realizând un eveniment comun OAR București, Biblioteca Națională a României și Primăria Sectorului 1. Astfel, au fost activate atât Așezămintele I.C. Brătianu, închise de multă vreme, precum și micul parc I.C. Brătianu, foarte puțin cunoscut, deși se află în centrul Capitalei.

Cu toate că Așezămintele  au fost închise timp de mulți ani, am repus în funcțiune casa în care a funcționat casa Bibliotecii Naționale de Carte Rară și am redat legătura cu parcul, realizând un traseu pietonal nou pentru centrul Capitalei: între Piața Amzei, Așezămintele I.C. Brătianu și Parcul I.C. Brătianu.

Deși contextul pandemic și cel de vreme a fost complicat, ne-am bucurat și am apreciat că ne-au onorat cu prezența lor colegi arhitecți care coordonează și au coordonat de-a lungul timpului Filiala București, parteneri, reprezentanți ai administrației, din zona profesională, academică și culturală.

Le mulțumim  tuturor celor care au fost și sunt alături de noi în efortul comun pentru dezvoltarea profesiei și susținerea calității arhitecturii.