Prima paginăAnunțuriseptembrie 2021 › A XX-a conferință INCD URBAN-INCERC
23 septembrie 2021 • Evenimente

A XX-a conferință INCD URBAN-INCERC

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare în Construcții, Urbanism și Dezvoltare Teritorială Durabilă URBAN-INCERC organizează pe 25 noiembrie 2021 online cea de-a XX-a ediție a conferinței de cercetare în construcții, economia construcțiilor, arhitectură, urbanism și dezvoltare teritorială având ca temă „Digitalizarea în urbanism, arhitectură și construcții". Mai multe detalii despre acest eveniment găsiți în materialul atașat [C20_Invit_RO1.pdf].

Rugăm fiecare persoană interesată să participe la acest eveniment, fie pentru a prezenta o comunicare, fie pentru a audia lucrările conferinței, să se înscrie on-line până la data de 29 octombrie 2021 la
https://docs.google.com/forms/d/1lzJZSV7JfxrM0ecGlJVExGfmQxSbC54NoH1ponD1TPM/viewform
și, pentru cei care vor prezenta, să trimită până la data de 22 octombrie 2021 rezumatul și lucrarea integrală la adresa de e-mail conferences@incd.ro; lucrările trimise pentru publicarea în revistele institutului vor putea fi trimise până la data de 29 octombrie 2021 la aceeași adresă sau direct către reviste. Pentru ca volumele de rezumate și lucrări să poată fi disponibile participanților, nu se vor admite lucrări trimise spre publicare după data-limită, deși participanții înscriși după 22 octombrie 2021 vor putea susține comunicările.

Accesul la lucrările și documentele conferinței este limitat și doar persoanele care s-au înregistrat în timp util vor putea prezenta comunicări. Informații suplimentare privind programul și alte detalii organizatorice vor fi oferite doar celor care au confirmat participarea după data de 11 noiembrie 2021, odată cu finalizarea programului, în funcție de interesul exprimat, și afișate pe pagina Internet a conferinței (http://conf.incd.ro/).


Cu aleasă considerație,

Comitetul de organizare (conferences@incd.ro


Fișiere atașate: