Prima paginăAnunțuriseptembrie 2021 › Lansăm invitația pentru Atelierul “Casa bioclimatică Alumil"
8 septembrie 2021 • Evenimente

Lansăm invitația pentru Atelierul “Casa bioclimatică Alumil"

📌Anuala de Arhitectură București și Alumil România, în cadrul apelului de idei „Casabioclimatica Alumil”, vă invită marți, 21 septembrie 2021, ora 17:30 la Atelierul „Casa bioclimatică Alumil“ susținut de dr. arh. Sergiu Petrea, în care se va discuta despre locuințele bioclimatice.

Atelierul va face o introducere în domeniul arhitecturii verzi, despre apariția standardelor specifice și despre tipologiile de case: casa bioclimatică, casa pasivă, casa activă. Vor fi prezentate și discutate exemple și studii de caz, pentru înțelegerea mai bună a conceptelor de arhitectură verde și arhitectură bioclimatică. De asemenea, va fi discutată și tema apelului de idei.

📢 În cadrul evenimentului, Alumil va prezenta și explica detalii despre sistemul de tâmplărie SUPREME S91, certificat de Institutul pentru Case Pasive ca fiind cel mai performant sistem din aluminiu de pe mapamond pentru zona climatică temperat-continentală în ceea ce privește izolarea termică. Acest sistem de tâmplărie a stat la baza sistemului folosit de Alumil pentru sediul Google din New York.

Durata atelierului este de o oră: 17:30 – 18:30.

🥂La finalul evenimentului, gazdele vor asigura o degustare de vinuri grecești, specifice țării și zonei de origine Alumil.

🖥️ Pentru participare, va rugăm să va înscrieți pe e-mail, până luni, 20 septembrie 2021, ora 17:00, la adresa OAR București: secretariat@oar-bucurești.ro

Atelierul are loc la Showroomul Alumil, Băneasa Business Technology Park, Șoseaua București-Ploiești 42-44, București 013696.

Pentru mai multe detalii privind apelul de idei „Casa bioclimatică Alumil” vă rugăm accesați linkul:

https://concurs.oar-bucuresti.ro/casa-bioclimatica-alumil-si-workshop-nzeb/?fbclid=IwAR3T7g0kW9MoO593iJewCgJwmJ-IOReatUWtjo48SmdkVPoNIxI_MMIRKfo