Prima paginăAnunțuriaugust 2021 › Conferințe specializate / Proiectarea spitalelor / Proiectarea spațiilor industriale / Facilități pentru membrii OAR
26 august 2021 • Evenimente

Conferințe specializate / Proiectarea spitalelor / Proiectarea spațiilor industriale / Facilități pentru membrii OAR

Luna septembrie deschide programul evenimentelor fizice cu două conferințe specializate, adresate specialiștilor în proiectarea spitalelor (15 septembrie) și specialiștilor în proiectarea spațiilor industriale și logistice (16 septembrie).

Conținutul evenimentelor SHARE Talks este centrat pe studii de caz care vor fi prezentate de echipele multidisciplinare de proiectare ale unor construcții de referință din România. Prezentările cu detalii tehnice de proiectare vor fi completate de sesiuni generoase de dezbatere și de întrebări și răspunsuri, denumite generic "Întreabă un expert".

 

Vă invităm să consultați programul conferințelor pe site-ul share-architects.com și să urmăriți newsletterul nostru săptămânal pentru a fi informați asupra noutăților din programul evenimentelor.

Inscrie-te SHARE Talk - 15 septembrie!

Invitat SHARE Talk - Proiectarea spitalelor

arh. ANDREEA TĂNASE
Consilier al Ordinului Arhitecților din România cu privire la concursuri legate de infrastructură medicală.

Invitat SHARE Talk - Proiectarea spitalelor

REDIN ABDURAMAN
Fondator OM Birou de arhitectură

Va prezenta în cadrul conferinței un studiu de caz axat pe proiectul "Revera Medical City".

Inscrie-te SHARE Talk - 16 septembrie!

Invitat SHARE Talk - Proiectarea spațiilor logistice și industriale

OCTAVIA FLORIA POPEEA
Fondator Oopy Arhitectura

OOPY Architectura este un birou cu peste 18 ani de experiență calificată în proiectare de arhitectură și inginerie, cu sediul central în București și filiala în Cluj Napoca. Printre proiectele arhitecturale industriale se numără și halele Danone, CTP, B.I.G. -Tessutica România ( Ploiești West Park ) și Schlumberger ( Ploiești West Park).

Invitat SHARE Talk - Proiectarea spațiilor logistice și industriale

DANIEL TELLMAN
Managing partner SUBCONTROL

SUBCONTROL dezvoltă proiecte complexe de arhitectură în sectorul industrial/logistică, asigurând servicii de la studii preliminare, la proiectare generală, de la coordonarea constructiilor, la controlul derularii investitiilor. Clienți: CONTINENTAL, LIDL, PENNY, URSUS, DIETRICH HONOLD LOGISTICS, LINDE.

Inscrie-te SHARE Bucharest 2021

Invitați SHARE Bucharest 2021

Arjan DINGSTE, Director UNstudio The Netherlands

Mateusz MASTALSKI, Lead Design Architect Henning Larsen - UK

Informare privind taxele de participare la evenimente pentru membrii OAR

SHARE Bucharest 2021 - Taxă de participare de 25 de euro

Sesiunea de înregistrare pentru locurile rezervate membrilor OAR este deschisă până la 15 septembrie. Sunt disponibile 100 de locuri la tariful special de 25 de euro (include o reducere de 100 de euro față de taxa standard). Biletele vor fi distribuite în ordinea înregistrărilor.

SHARE Talks - Taxă de participare de 37,5 de euro. Locurile la conferințele specializate sunt limitate. Membrii OAR beneficiază de o reducere de 50% la taxa standard de 75 euro. Pentru a beneficia de tarifele speciale și colectarea codurilor de reducere necesare în procesul de achiziție a biletelor de participare, trebuie să fiți înregistrat în platforma membership.share-architects.com.
Înregistrarea în platformă este gratuită.