Prima paginăAnunțuriaugust 2021 › Sesiune de înregistrare la „SHARE Bucharest 2021” cu tarife speciale pentru membrii OAR
4 august 2021 • Evenimente

Sesiune de înregistrare la „SHARE Bucharest 2021” cu tarife speciale pentru membrii OAR

Arhitecții, membri OAR, beneficiază de taxe speciale pentru participarea la Forumul Internațional de Arhitectură - SHARE Bucharest 2021.

Sesiunea de înregistrare pentru locurile rezervate, cu tarif special de 25 de euro (reducere de 100 de euro față de taxa standard), este deschisă până la 1 septembrie.

Cele 100 de locuri cu discount vor fi distribuite în ordinea înregistrărilor. Pentru a beneficia de reducerea specială, vă rugăm să introduceți codul de reducere, disponibil pe platforma membership.share-architects.com.

Invitat special

Giancarlo Mazzanti, fondator al biroului columbian El Equipo Mazzanti, premiat de RIBA cu ''International Awards for Excellence 2021''  

 Arhitectura lui Mazzanti declanșează comportamente și noi dinamici, încurajând oamenii să acționeze în moduri la care nu s-au gândit vreodată.Spațiul este un stimul care influențează comportamentul uman și arhitectura este o oportunitate de a încuraja noi relații. Caracterul inovator, proiectarea ingenioasă și impactul arhitecturii sale au fost recunoscute prin conferirea premiului "RIBA International Awards for Excellence 2021''.  

Fără indoială, Giancarlo Mazzanti este unul dintre cei mai talentați arhitecți ai timpului nostru. În calitate de profesor sau invitat,Giancarlo Mazzanti este o prezență de referință la Princeton University, Harvard’s Graduate School of Design, University of Pennsylvania, Columbia University’s GSAPP,  Yale University, Pratt Institute, Centre Canadien d’Architecture.

Filmul ediției anterioare, organizată în format fizic

https://www.youtube.com/watch?v=VdGBkPNNcj4