Prima paginăAnunțuriiulie 2021 › Cum gândim o casă nZEB?
10 iulie 2021 • Profesional

Cum gândim o casă nZEB?

Atunci când gândim proiectul unei case sau un ansamblu de locuințe, trebuie să avem în vedere cerințele clare pentru îndeplinirea standardului nZEB.

Cum colaborăm ca arhitecți cu specialiștii în standardul nZEB astfel încât să realizăm un proiect de casă nZEB, este tema workshopului din cadrul Săptămânii nZEB și „The nZEB Roadshow”, în colaborare cu Anuala de Arhitectură București 2021 și Alumil.

Echipa clusterului pRO-nZEB împreună cu partenerul INCD URBAN-INCERC va explica etapele standardului nZEB pentru locuințe. Acest demers va fi util în explicarea conceptului de locuință bioclimatică care va fi subiectul Apelului de Idei Alumil ce va fi lansat în Anuala de Arhitectură București 2021 spre sfârșitul lunii iulie.

Workshopul „Cum gândim o casă nZEB?” este un preambul al apelului de idei, oferind direcții de studiu pentru înțelegerea și aplicarea practică a standardului nZEB la locuințe.

Timp de aproximativ 4 ore, cu o pauză intermediară, în cadrul laboratorului nZEB „The Building Knowledge Hub Romania” de la INCERC, dr. ing. Horia Petran alături de echipa sa, vineri 16 iulie 2021, orele 10:00-14:00, va prezenta public și va analiza câteva etape importante ale standardului de performanță nZEB: 

Data: 16 iulie 2021
Orele:   10:00 - 14:00
Loc: Building Knowledge Hub Romania din cadrul INCD  URBAN-INCERC
Număr de persoane - prezență fizică: 20 de persoane

Workshopul va fi transmis live pe Pagina de Facebook a OAR București și postat ulterior pe contul de YouTube al Filialei și Anualei de Arhitectură

Accesul este gratuit.

Înscriere la adresa:

https://forms.gle/rA2hLwiM1Tk14zn86

bifând indicativul

10 00 - 14 00,  Workshop Casa bioclimatică nZEB OARB, Cluster Pro-nZEB și ALUMIL

Mai multe info despre nZEB Week la

https://www.pro-nzeb.ro/articol-pro-nzeb/prima-saptamana-nzeb-intre-12-si-17-iulie-2021/