Prima paginăAnunțuriiunie 2021 › Gala de Premiere „Diploma de Atestat” Ediția I
15 iunie 2021 • Evenimente

Gala de Premiere „Diploma de Atestat” Ediția I

Vă așteptam  la Gala de Premiere  „Diploma de Atestat” Ediția I  să sărbătorim împreună decernarea Premiilor  celor 7 Secțiuni și celor 7 Premii Speciale, astăzi, 15 iunie 2021.
Centrul de Excelență în Arhitectură, Arte și Audiovizual (C.E.A.A.A.) împreună cu Muzeul Național al Țăranului Român din București și partenerii săi prezintă proiectul expozițional, educațional și creativ intitulat „Diploma de Atestat” Editia I.

Prin evenimentul „Diploma de Atestat” Ediția I , prezentăm publicului larg și comunității culturale internaționale explorarea artistică a tinerilor creatori din domeniul Arhitecturii, Artelor și Audiovizualului.

Evenimentul va fi vernisat pe 15 iunie 2021 la Muzeul Național al Țăranului Român din București, în Sala Media, ora 18:00, intrare din Strada Monetăriei nr.3.


Pentru informații suplimentare puteți să ne contactați pe adresele de e-mail: diplomadeatestat@gmail.com

http://www.muzeultaranuluiroman.ro/carti-obiect/diploma-de-atestat-2021-ro.html

WWW.CEAAA.RO

is a non-profit institution listed in the National Public Register of Cultural Foundations and Associations Ministry of Justice of the Government of Romania

MISIUNEA C.E.A.A.A.

Inițiem și organizăm evenimente culturale, construind o comunitate ce reunește profesioniști dar și publicul creativ și cultural din România.

Prin tot ceea ce facem ne-am propus să contribuim la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, creșterea și diversificarea audienței atelierelor, designerilor, micilor afaceri, promovarea întreprinzătorilor și profesioniștilor creativi pe plan național și internațional.

C.E.A.A.A. este o organizație neguvernamentală, cu caracter autonom, care susține interesele comunității creative din România în dialogul cu instituțiile statului și cu organizațiile internaționale. Acționăm pentru crearea unui mediu propice dezvoltării comunității creative din România.

Una dintre prioritățile noastre din ultimii ani a fost inițierea unor proiectele de dezvoltare artistică și arhitecturală prin coagularea comunităților creative în jurul unor spații și proiecte ce pot aduce în lumină Bucureștiul și România pe harta culturală europeană.

Portofoliul nostru include organizarea de activități cu scopul interacțiunii pe plan național și internațional, programe de perfecționare profesională, expoziții, lansări de carte, workshop-uri artistice, seminarii și dezbateri.