Prima paginăAnunțuriiunie 2021 › Curs „Țigle ceramice noi în portofoliul Tondach”
3 iunie 2021 • Profesional

Curs „Țigle ceramice noi în portofoliul Tondach”

În cadrul programelor ARHI_TECH Talks & ARHITECT STAGIAR, OAR București și Anuala de Arhitectură București cu sprijinul Tondach, parte a grupului Wienerberger, organizează miercuri 9 iunie, începând cu ora 15:00, cursul online „ Țigle ceramice noi în portofoliul Tondach”.

Cursul este adresat arhitecților stagiari dar și celor care doresc să discute, împreună cu reprezentanții companiei, ultimele inovații în domeniul învelitorilor ceramice și despre modul în care poți proiecta un acoperiș în conformitate cu trendurile arhitecturale actuale.

Înscrierea se face la adresa https://www.oar-bucuresti.ro/dezvoltare-profesionala/68/

Inovația permanentă alături de îmbunătățirea constantă a produselor și soluțiilor pentru sistemele complete de acoperișuri ceramice sunt principalii piloni ai dezvoltării Tondach, brandul Wienerberger pentru țiglă ceramică.

Folosindu-ne de pasiunea pentru cercetare și inovație, completăm cele 6 game din portofoliul Tondach cu 10 țigle ceramice cu o viziune nouă și un design inovator, potrivite pentru soluții arhitecturale remarcabile ce îmbunătățesc spațiul locuit și, implicit, calitatea vieții:

§  V11 Porsche Design

§  Tasche

§  Vintage

§  Vineam

§  Șindra

§  Plan 18

§  Plan 30

§  Makedo

§  Constant Plus

§  Solzi Monumente

Vedeta sezonului este noua țiglă ceramică TONDACH V11 Porsche Design! Pasiune pentru design, expertiză tehnică, multă creativitate: aceasta a fost rețeta de succes a dezvoltării produselor Tondach V11 de către designerii celebrului brand Porsche.

Dipl. Arh Irina Ivan - Turean, Technical Sales Consultant și Dipl. Ing. Valentin Smochină, Coordonator Regional Technical Sales Consultant vor susține atelierul digital. Ambii sunt specialiști Wienerberger cu o experiență vastă în consultanță tehnică și proiectare, precum și detalierea de execuție a proiectelor.

În speranța că v-am făcut curioși în legătură cu ultimele tendințe pe piața acoperișurilor ceramice, vă așteptăm la acest eveniment organizat cu sprijinul Tondach România.

Termenul de înscriere este 08 iunie 2021, ora 17:00.
La atelier  se pot înscrie maxim 50 de persoane, care sunt invitate să participe cu întrebări.
Evenimentul va fi înregistrat și, ulterior, va fi oferit online arhitecților.