Prima paginăAnunțurimartie 2021 › Curs „Prinde viteza cu Porotherm Profi – cărămidă șlefuită pentru construcții moderne”
16 martie 2021 • Profesional

Curs „Prinde viteza cu Porotherm Profi – cărămidă șlefuită pentru construcții moderne”

Joi, 18 martie, începând cu ora 15:00 va avea loc cursul online Porotherm Profi, în cadrul programelor ARHI_TECH Talks & ARHITECT STAGIAR.

Wienerberger România împreună cu OAR București și Anuala de Arhitectură București, organizează cursul interactiv și practic despre cărămida șlefuită în construcție - cel mai modern sistem de zidărie pentru case construite rapid, ușor și curat.

Prezentarea va fi structurată astfel: discuție despre portofoliul de produse, detalii de execuție ale produselor, montaj corect al produselor, sesiune de întrebări și răspunsuri.

Cursul este adresat arhitecților stagiari dar și celor care doresc să discute, împreună cu reprezentanții companiei, ultimele inovații în domeniul zidăriei și despre modul în care poți proiecta o construcție în conformitate cu trendurile arhitecturale actuale.

Înscrierea se face online la adresa:
https://www.oar-bucuresti.ro/dezvoltare-profesionala/66/

Termenul de înscriere este joi 18 martie 2021, ora 13:00.
La atelier  se pot înscrie maxim 50 de persoane, care sunt invitate să participe cu întrebări. Evenimentul va fi înregistrat și, ulterior, va fi oferit online arhitecților.

Atelierul va fi susținut de către Dipl. Ing. Valentin Smochină, Coordonator Regional Technical Sales Consultant.
Valentin Smochină, 35 de ani, este inginer constructor, absolvent al Universității Tehnice de Construcții din București, are o experiență în proiectare de 6 ani și din 2012 face parte din echipa Wienerberger România.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Wienerberger România.