Prima paginăAnunțurimartie 2021 › BRICK AWARD 22: Mai puțin de o lună până la încheierea perioadei de înscriere!
11 martie 2021 • Profesional

BRICK AWARD 22: Mai puțin de o lună până la încheierea perioadei de înscriere!

Nu uita: perioada de înscriere a proiectelor pentru concursul internațional de arhitectură Brick Award 22 se încheie pe 8 aprilie.

Dacă din 2018 până în prezent ai finalizat un proiect de construcție nouă, renovare sau schimbare a destinației de utilizare, care are în componența sa materiale ceramice (zidărie, acoperiș ceramic, cărămidă sau placaj ceramic pentru fațadă, pavaj ceramic) înscrie-ți proiectul acum AICI și poți fi unul dintre marii câștigători ai concursului.

Aflat la cea de-a 10-a ediție, competiția organizată de către grupul WIENERBERGER, premiază proiecte arhitecturale inovatoare care folosesc în mod creativ în construcția lor materiale ceramice. În plus, concursul internațional de arhitectură Brick Award 22 își îndreaptă atenția către adecvarea proiectului în raport cu scopul intenționat, tipul clădirii și contextul cultural, precum și cu aspectele de durabilitate și eficiență energetică.

Poți să îți înscrii proiectul la una din cele cinci categorii de concurs:

1.       Rezidențial unifamilial (Feeling at home);

2.       Rezidențial multifamilial (Living together);

3.       Clădiri publice (Working together);

4.       Clădiri publice cu scop educativ, cultural, pentru sănătate sau proiecte de infrastructură (Sharing public spaces);

5.       Soluții speciale (Building outside the box).

Premiile vor fi acordate astfel: 7.000 de euro pentru câștigătorul marelui premiu și 5.000 de euro pentru fiecare din cei patru câștigători ai categoriilor rămase.

Tot ceea ce trebuie să faci este să completezi formularul online ce constă în furnizarea unor informații de bază ale proiectului, un scurt text descriptiv, precum și imagini și planuri ale construcției deja finalizate.

Te invităm să afli mai multe informații despre BRICK AWARD 22 pe www.wienerberger.ro sau pe paginile de Facebook și Instagram!