Prima paginăAnunțurifebruarie 2021 › Ajută-ne să promovăm mai bine patrimoniul art nouveau!
26 februarie 2021 • Patrimoniu

Ajută-ne să promovăm mai bine patrimoniul art nouveau!

Dă aripi promovării patrimoniului Art Nouveau în România!

Participă la sondajul european alături de pasionații de patrimoniu din Austria, Croația, Serbia, Slovacia și Ungaria!

> > Deschide chestionarul Art Nouveau >>

Dacă ți-e dor de călătorii, de experiențele turismului cultural, de muzee, de tururi arhitecturale sau ... virtuale sau ți-ar plăcea să le descoperi, vrem să-ți aflăm părerea!

Pregătim - noi și alte state riverane Dunării, unite de un patrimoniu special - o strategie de promovare turistică regională. Ajută-ne să ținem cont de preferințele tale și de ale cât mai multor iubitori de călătorii și descoperiri culturale!

>  Completează chestionarul și dă-l mai departe - familiei, prietenilor, colegilor!

 Mulțumim & revenim cu vești!

> > Dacă, între timp, vrei să afli mai multe despre tot demersul și despre proiectul european în care suntem parteneri, intră pe site-ul nostru!

Institutul Național al Patrimoniului este pentru a doua oară partener și promotor într-un proiect de promovare a patrimoniului Art Nouveau în regiunea Dunării! Urmează 2 ani de cercetare, activități educaționale și de promovare în parteneriat cu instituții și muzee din Austria, Croația, Serbia, Slovacia și Ungaria!

> > > Dacă vrei să răspunzi și altor invitații asemănătoare sau dacă pur și simplu vrei să afli din timp despre evenimente de promovare a patrimoniului, intră în comunitatea Patrimoniu la viitor!

Împreună pornim primul Centru național de informare și promovare a patrimoniului cultural.