Prima paginăAnunțurifebruarie 2021 › Invitație la SHARE Architects days, primul eveniment dedicat businessului de arhitectură
16 februarie 2021 • Evenimente

Invitație la SHARE Architects days, primul eveniment dedicat businessului de arhitectură

SHARE Architects vă invită, între 13 și 16 aprilie 2021, la primul eveniment dedicat businessului de arhitectură.

SHARE Architects Days este o expoziție virtuală, destinată prezentării și promovării birourilor de arhitectură către potențiali beneficiari de servicii de arhitectură.
Evenimentul se adresează arhitecților și investitorilor din țările în care forumul SHARE este prezent și este structurat pe două direcții: principala - galeria expozițională a celor mai active birouri de arhitectură și un program de prezentări tehnice și conferințe pe teme de management, specifice birourilor de arhitectură.

Structura evenimentului
Fiecare zi a evenimentului va aborda, în sesiuni distincte, următoarele teme:
Ziua 1- Educație și cultură;
Ziua 2- Sănătate și spațiul public;
Ziua 3- Ospitalitate și spații de lucru;
Ziua 4- Rezidential (individual și colectiv);

Programul zilnic va începe cu o sesiunea de tip “speed networking” care va pune față în față participanții și expozanții interesați de topicul zilei. Sesiunea are scopul de ‘’a sparge gheața’’ și a iniția contacte pentru întâlnirile din timpul zilei. 

Programul de conferințe va cuprinde zilnic prezentari tehnice, studii de caz, rapoarte asupra sectorului și conferința invitatului special, toate acestea în corelație cu tematica zilei.

Ce este un stand virtual și cum poate fi achiziționat

Standul virtual va permite prezentarea portofoliului de lucrări și a capacității operaționale a biroului prin prezentare/conferință live programată la stand, filme, postere și broșuri. Vizitatorul poate stabili întâlniri și iniția apeluri video cu personalul desemnat la stand. De asemenea, expozanții pot selecta profilul participanților la eveniment și iniția întâlniri.

Pregătirea standului și alocarea personalului la stand se face virtual, de către fiecare birou, din platforma online a evenimentului.

Pachetul de servicii pentru standul virtual poate fi achizitionat de pe site-ul www.days.share-architects.com sau prin solicitare directă la adresa de email share@abplusevents.com.
Membrii comunității SHARE Architects beneficiază de 20% reducere la anumite pachete. Pentru a deveni membru accesati acest link
www.membership.share-architects.com.

Informații suplimentare pot fi obținute telefonic la numărul 0745573730.