Prima paginăAnunțuriianuarie 2021 › Curs - Stakeholder Management
28 ianuarie 2021 • Profesional

Curs - Stakeholder Management

Marți 09 februarie, ora 17:00, pe  Platforma ZOOM a OAR București,
Eveniment organizat în cadrul programului „20 de ani de OAR” și susținut de ALUMIL România

Numele meu este Mihai Gafar, sunt Project Manager de aproape 10 ani de zile lucrând pentru diverși clienți internaționali din diferite industrii cum ar fi chimice și petrol, retail, dezvoltare și mentenanță de aplicații iOS. Am avut oportunitatea de a lucra în medii extrem de competitive și foarte bine organizate învățând de la mentori care mi-au arătat punctele mele tari și slabe. Am văzut ce înseamnă managementul de talie mondială de la experți internaționali și pot să împart din cunoștințele mele pentru a vă ajută în domeniile și în activitățile pe care vreți să le întreprindeți.  

În acest curs, vom discuta despre ce înseamnă un stakeholder și cum ne poate influența munca. Orice proiect are mai multe părți implicate și interesate, acestea influențează și conduc proiectul. Rolul unui bun manager de proiect este să înțeleagă și să echilibreze aceste cerințele. După acest curs veți știi cum să identificați toate părțile interesate de proiectul vostru, cum să îi conduceți și să le răspundeți cerințelor și nevoilor. Aceasta este o piatră de temelie a managementului și orice proiect care sare peste acești pași va avea mult de tras pe termen lung. Vom discuta despre exemple din viața reală despre ce înseamnă un management bun sau prost al stakeholderilor.

Webinarul este gratuit și este organizat pentru arhitecți și arhitecți-stagiari.

Înscrierea se face online la adresa:
https://www.oar-bucuresti.ro/dezvoltare-profesionala/64/

Termenul de înscriere este luni 08 februarie, ora 17:00.

La curs  se pot înscrie maxim 100 de persoane, care sunt invitate să participe cu întrebări. Evenimentul va fi înregistrat și, ulterior, va fi oferit online arhitecților.

Evenimentul este susținut de ALUMIL România.