Prima paginăAnunțuriianuarie 2021 › Lansare carte „Spații Sigure pe durata epidemiilor”
14 ianuarie 2021 • Evenimente

Lansare carte „Spații Sigure pe durata epidemiilor”

Comunicat

Comunitate interdisciplinară de specialiști  lansează cartea

 SPAȚII SIGURE 2(m)-020

Decembrie 2020, București, Romania
ISBN 978-973-0-33517-0

Editor Volum:
Raluca Buzdugan

Autori:
Raluca Buzdugan, Yvonne Toader, Lawrence S. Ng, Cerasella Crăciun, Gaby Schwartz, Alexandru Cherteș, Mihnea Buzdugan, Dan T. Simionescu, Maya Simionescu, Arina Cadariu, Vlad Simionescu

Vizualizare carte

Despre carte:

Volumul Spații Sigure 2(m)-020 este rezultatul unui proiect multidisciplinar în care au fost studiate și dezvoltate metode de îmbunătătire prin design a siguranței sănătății utilizatorilor clădirilor de birouri și de învătămant, pe durata epidemiilor virale, precum Covid-19 și gripă. Acest proiect a fost lansat din necesitatea înțelegerii în detaliu a vulnerabilităților clădirilor în fața epidemiilor virale și a modului în care acestea pot fi contracarate.

Volumul se adresează în special arhitecților, dar conține informații relevante pentru toți cei interesați de felul în care clădirile ne pot susține sau pune în pericol sănătatea.

Sunt de asemenea analizate pe larg felul în care diferite țări au abordat pandemia si sunt prezentate informațiile de bază medicale referitoare la COVID-19.

Cartea prezintă strategii salutogene pentru (re)amenajarea și  adaptarea birourilor și a școlilor la noua situație socială și sanitară.

Proiectul este non-profit, toți membrii echipei lucrȃnd la acest proiect pro bono. Proiectul a fost realizat cu sprijinul firmei “Vlad Simionescu & Asociații Arhitecti”. 

Date de contact

Raluca Buzdugan (PhD Architecture, M.Urban Planning)

Principal
Vlad Simionescu & Asociatii Arhitecti
Str. Dr. Carol Davila 40
Bucharest 050451, Romania

tel:    + 40 21 411 0259
fax:    + 40 21 410 0721
mobile: + 40 722 123 984
e-mail: r_buzdugan@vsa.ro
web: www.vsa.ro

e-mail: safeinterior.office@gmail.com

www.safe-interior.com