Prima paginăAnunțuridecembrie 2020 › Semnătura electronică calificată profesională
17 decembrie 2020 • Profesional

Semnătura electronică calificată profesională

Suntem aproape de finalizarea unui pas important din demersul de transformare digitală a modului în care ne vom exercita dreptul de semnătură ca arhitecți, odată cu publicarea normelor tehnice de aplicare a OUG 140/2020 referitoare la utilizarea înscrisurilor în formă electronică în domeniile construcții, arhitectură și urbanism în Monitorul Oficial.

Deoarece subiectul suscită un interes crescut în rândul membrilor OAR, vă invităm vineri, 18 decembrie, începând cu ora 14:00, la întâlnirea cu arh. Alexandru Găvozdea, președintele Ordinului Arhitecților din România, și Andrei Nicoară, Expert Consultant, pentru a afla mai multe informații despre acest subiect.

Webinarul va începe la ora 14:00, are o durată de maxim 2 ore și se va desfășura prin intermediul platformei ZOOM, cu transmitere LIVE pe Facebook OAR. Cea de-a doua parte a întâlnirii este dedicată sesiunii de Q&A, în care arh. Alexandru Găvozdea va răspunde întrebărilor primite de la participanți. 

ATENȚIE: sesiunea de întrebări și răspunsuri (Q&A) în direct va fi disponibilă doar pentru utilizatorii conectați prin platforma Zoom. Primii 100 de participanți înscriși vor putea accesa webinarul direct din ZOOM, revenim cu linkul de acces. Pe ceilalți, vă invităm să urmăriți transmisiunea LIVE de pe pagina noastră de Facebook. 

Informații complete despre webinar sunt disponibile în acest EVENT Facebook, în care vom publica mâine și linkul de acces ZOOM la eveniment, cât și pe site-ul OAR.

Vă mulțumesc și vă așteptăm la eveniment!

Ana Munteanu - Popa
Consilier Comunicare & PR


Ordinul Arhitecților din România
str. Arthur Verona, Pictor nr.19
010312, București, România
tel/fax: 021 317 26 34, 0728 872 150
e-mail: office@oar.archi
www.oar.archi