Prima paginăAnunțuridecembrie 2020 › Acustică și Izolație Fonică. Recomandări pentru arhitecți în prevenirea și rezolvarea celor mai frecvente greșeli de izolație fonică și acustică
9 decembrie 2020 • Profesional

Acustică și Izolație Fonică. Recomandări pentru arhitecți în prevenirea și rezolvarea celor mai frecvente greșeli de izolație fonică și acustică

Joi 17.12.2020, ora 17:30-18:30

Live pe pagina de Facebook OAR București

Vă invităm să participați în cadrul Programelor  OAR București  ArhiTech și Arhitect Stagiar, la evenimentul online ce va avea loc pe data de  Joi 17.12.2020, între orele 17:30-18:30, pe pagina de Facebook a OAR București.

În cadrul evenimentului vor fi prezentate  situații, cazuri și recomandări pentru prevenirea și rezolvarea celor mai frecvente  greșeli de montaj și utilizarea corectă a izolației fonice și acustice în cadrul spațiilor uzuale atât pentru locuit cât și pentru lucru.

Invitații sunt drd. ing. Marius Joldea, Expert Auditor Principal pentru componenta Zgomot și Vibrații, membru în mai multe asociații și comisii de profil, printre care amintim, Comisia Tehnică 276 „Acustică în Construcții” ASRO, și Radu Alexandrescu, CEO Details Media SRL, specialist certificat de Vicoustic Academy în izolație fonică și acustică. La discuții va participa și Dan Moraru, CEO ALLBIM NET.

Întâlnirea va fi moderată de arh. Emil Ivănescu.

Prima parte a prezentării vor fi cazurile analizate, iar a doua parte va fi o sesiune de Q&A, cu întrebări din partea publicului la care vor răspunde invitații.