Prima paginăAnunțurinoiembrie 2020 › #NOVEMBarh 2020
19 noiembrie 2020 • Evenimente

#NOVEMBarh 2020

Primul hackathon al arhitecților – este o declarație de responsabilitate socială creată de o comunitate proactivă de arhitecți și susținută de parteneri vizionari și de profesioniști implicați.

Ediția 1 – 2017, ARCHITECTS’ CHALLENGES – provocările profesiei de arhitect

Ediția 2 – 2018, PROUD ARCHITECT – arhitect demn

Ediția 3 – 2019, VALUE vs. PRICE – valoare, mai mult decât preț

Ediția 4 - 2020, LEGACY - tema evenimentului va fi despre ce am făcut și ce ne dorim să continuăm și să lăsăm MOȘTENIRE.

Sâmbătă, 21 noiembrie 2020, #NOVEMBarh aduce împreună arhitecți și prieteni din domenii conexe, dar și publicul larg, într-un maraton online de 24 de ore de prezentări de proiecte model de bună practică, inovații de ultimă oră, subiecte de actualitate de mediu construit.

În pandemie, provocarea de a trece totul online, ne-a obligat să generăm împreună conținut relevant, să punem împreună soluții alese pe baza rolului pe care îl joacă în evoluția pozitivă a profesiei de arhitect și în calitatea și siguranța pentru noi toți a mediului construit: Educație, Energie, Risc, Legislație, Financiar.

#NOVEMBarh este singurul maraton de networking și generare de soluții în 16 ore cu 300 de participanți, din România, care în pandemie devine online și va dura o zi și o noapte, 24 de ore intensiv.

Urmărește LIVE evenimentul pe https://www.facebook.com/groups/NOVEMBarh/