Prima paginăAnunțurioctombrie 2020 › Conferință online de stagiu în vederea pregătirii interviului de acordare a dreptului de semnătură
9 octombrie 2020 • Profesional

Conferință online de stagiu în vederea pregătirii interviului de acordare a dreptului de semnătură

În vederea pregătirii candidaților pentru susținerea interviului de acordare a dreptului de semnătură, OAR organizează o nouă conferință de stagiu la care sunt invitați să participe stagiarii, candidații la interviu cu o experiență de cel puțin 5 ani și responsabilii de stagiu.

Întâlnirea va avea loc joi, 15 octombrie, începând cu ora 16:30 și se va desfășura online, sub forma unui webinar pe platforma Zoom. Prezentarea va fi susținută de arh Ignis Duvagi - membru CNADS, arh. Liviu Zăgan - membru CNADS și arh Tiberiu Bucșa - membru CNADS, iar discuțiile din partea de întrebări și răspunsuri vor fi moderate de arh. Raluca Munteanu - vicepreședinte OAR Educație, stagiu și formare profesională.
Participarea va avea loc doar în baza unei înscrieri prealabile, prin înregistrarea pe Zoom, la următorul link:  https://us02web.zoom.us/webinar/register/6716021599779/WN_Vr57sQCaTcSrvH8Q1YXpYQ

Sunt disponibile 500 locuri, iar înscrierea se face pe principiul „primul venit-primul servit”, prioritizând stagiarii și candidații la interviu cu o experiență de cel puțin 5 ani, precum și responsabilii de stagiu. Detaliile de conectare la eveniment se vor trimite prin e-mail, individual, după confirmarea înscrierii, în maximum 3 zile de la data înscrierii, iar evenimentul nu va fi transmis în timp real sau ca înregistrare pe pagina de Facebook a OAR.

Mulțumim.
O zi frumoasă,

arh. Roxana Pătrulescu
Educație, Stagiu, Formare Profesională Continuă
Ordinul Arhitecților din România
str. Arthur Verona, Pictor nr.19
010312, București, România
tel/fax: 021 317 26 34, 0728 872 150
e-mail: office@oar.archi
www.oar.archi


Acordarea dreptului de semnătură →