Prima paginăAnunțurioctombrie 2020 › SHARE Bucharest 2020 - Înregistrarea la evenimentul virtual și fizic
2 octombrie 2020 • Evenimente

SHARE Bucharest 2020 - Înregistrarea la evenimentul virtual și fizic

Procedura de înregistrare 

Așteptăm nerăbdători să ne reîntâlnim, virtual sau fizic, la cea de a XXII - a ediție a Forumului Internațional de Arhitectură și Inginerie SHARE Bucharest 2020, care va avea loc la Radisson Blu Hotel, în data de 15 octombrie.

Vă prezentăm procedura de înregistrare la eveniment pentru a vă asigura locul și condițiile optime pentru participarea la conferințe.

PASUL 1:  ÎNREGISTRAREA PENTRU EVENIMENTUL VIRTUAL

Membrii SHARE Community și participanții înregistrați pentru SHARE Bucharest, fie că au făcut înscrierea pentru evenimentul anunțat în martie sau ulterior, până la data de 1 octombrie, au create conturile de participanți în platformă.

Dacă nu faceți parte din categoriile de mai sus, puteți să vă înregistrați acum, accesind butonul de mai jos. 
Inregistrează-te
După înregistrare, vă rugăm să urmăriți emailurile din partea noastrâ cu subiectul "Login Credentials for SHARE Bucharest 2020 Virtual Conference".Vă rugăm să verificați și în SPAM pentru a evita pierderea informațiilor privind accesul dumneavoastră în platforma specială unde veți putea lua parte la conferințe și comunica cu ceilalți participanți.
 
PASUL 2: ÎNREGISTRAREA PENTRU EVENIMENTUL FIZIC

Participanții înregistrați la PASUL 1 vor primi pe 8 octombrie un email cu linkul special pentru a face opțiunea de a participa la evenimentul fizic de la Radisson Blu Hotel București. Având în vedere limitările impuse de măsurile de prevenire a râspândirii virusului COVID19, locurile vor fi distribuite către participanții cu bilete achiziționate și membrii OAR, după principiul "primul venit, primul servit".
Dacă aveți nevoie de asistență, vă rugăm să trimiteți un mesaj la adresa share@abplusevents.com și vom răspunde prompt.