Prima paginăAnunțuriseptembrie 2020 › Curs CASE PASIVE - online, octombrie-noiembrie 2020
3 septembrie 2020 • Profesional

Curs CASE PASIVE - online, octombrie-noiembrie 2020

Vă anunțăm că am lansat înscrierile la cea de a doua ediție online a cursului cu tema CASE PASIVE în contextul generat de COVID-19, care va avea loc în perioada octombrie-noiembrie 2020 sub licența Passive House Institute (PHI).

Conform regulilor impuse de Passive House Institute, atât cursul online cât și examenul permit un număr de doar 15 participanți, iar în acest moment sunt 10 locuri disponibile. Menționez faptul că locul se consideră ocupat doar după completarea formularului de înscrierea și trimiterea dovezii achitării taxei de participare împreună cu un scan al buletinului participantului, conform anunțului de pe website-ul OAR, la adresa roxana.patrulescu@oar.archi. 

Calendarul cursului, formularul de înscriere și detaliile referitoare la ocuparea unui loc la curs și/sau curs și examen le găsiți la acest link: https://www.oar.archi/actualitate/lansam-a-doua-editie-online-a-cursului-cu-tema-case-pasive.

Informații generale despre conținutul cursului organizat de OAR sub licența Passive House Institute găsiți la acest link: https://www.oar.archi/exercitarea-profesiei/curs-case-pasive.

Cu stimă,

arh. Roxana Pătrulescu
Educație, Stagiu, Formare Profesională Continuă

Ordinul Arhitecților din România
str. Arthur Verona, Pictor nr.19
010312, București, România
tel/fax: 021 317 26 34
e-mail: roxana.patrulescu@oar.archi
mobil:  +40 721 06 77 66
e-mail: office@oar.archi
www.oar.archi