Prima paginăAnunțuriaugust 2020 › Anunț colaborare 25.08.2020
25 august 2020 • Diverse

Anunț colaborare 25.08.2020

disclaimer

OAR București face publice anunțuri de colaborare pentru arhitecți, cu scopul de a veni în sprijinul membrilor săi. OAR București nu se face răspunzător de condițiile specifice de colaborare și nu se identifică cu acestea sau cu profilul colaboratorilor. Vă rugăm așadar să discerneți cu privire la informația cuprinsă în anunțuri și să ne semnalați eventualele nereguli, în măsura în care acestea țin de competența organizației noastre.

----------------------------

BIM CIVIL DESIGN

Dragi colegi Arhitecti,

Stim ca fiind noi in breasla, aveti deja probabil o echipa formata.

Dar noi suntem o echipa tanara de structuristi care incercam sa demonstram ca ne avem locul nostru aici.

Venim cu o solutie completa de proiectare de structura la nivel BIM, eficienta si optima pentru a va ajuta sa indepliniti doleantele beneficiariilor, dificili prin natura lor.

Noi va stam la dispozitie in orice oras din Romania. Fie ca este vorba de o casa, un complex turistic sau cladiri rezidentiale, noi suntem aici sa va sprijinim cu profesionalism si dedicarea noastra completa. Fie ca vreti zidarie, beton, lemn sau metal, noi venim cu cele mai inovative si eficiente solutii.

Pentru orice informatie sau pentru o oferta de pret ne puteti contacta la :

Bimcivildesign@gmail.com

0751 028 245

https://www.facebook.com/BIM-Civil-Design-107491227411039

https://g.page/BIMCD?gm

----------------------------

OAR București face publice anunțuri de colaborare pentru arhitecți, cu scopul de a veni în sprijinul membrilor săi. OAR București nu se face răspunzător de condițiile specifice de colaborare și nu se identifică cu acestea sau cu profilul colaboratorilor. Vă rugăm așadar să discerneți cu privire la informația cuprinsă în anunțuri și să ne semnalați eventualele nereguli, în măsura în care acestea țin de competența organizației noastre.