Prima paginăAnunțuriaugust 2020 › Conferință online de stagiu în vederea pregătirii interviului de acordare a dreptului de semnătură
11 august 2020 • Profesional

Conferință online de stagiu în vederea pregătirii interviului de acordare a dreptului de semnătură

În vederea pregătirii candidaților pentru susținerea interviului de acordare a dreptului de semnătură, OAR organizează o conferință de stagiu la care sunt invitați să participe stagiarii, candidații la interviu cu o experiență de cel puțin 5 ani și responsabilii de stagiu ai tuturor filialelor OAR.

Întâlnirea va avea loc joi, 13 august, începând cu ora 17:00 și se va desfășura online, sub forma unui webinar pe platforma Zoom. Prezentarea va fi susținută de arh Iulia Stanciu - președinte CNADS și arh. Marius Miclăuș - membru CNADS, iar discuțiile din partea de întrebări și răspunsuri vor fi moderate de arh. Raluca Munteanu - vicepreședinte OAR Educație, stagiu și formare profesională.

Participarea va avea loc doar în baza unei înscrieri prealabile, prin completarea formularului disponibil la acest link: https://forms.gle/pXpf9xKw8bJgDfyF6. Sunt disponibile 90 locuri, iar înscrierea se face pe principiul primul venit - primul servit, prioritizând stagiarii, candidații la interviu cu o experiență de cel puțin 5 ani, precum și responsabilii de stagiu.

Evenimentul nu va fi transmis în timp real pe pagina de Facebook a OAR și nici ulterior și va fi urmat de o serie de astfel de evenimente destinate candidaților la interviul pentru acordarea dreptului de semnătură.

Detaliile de conectare la Zoom se vor trimite prin e-mail, individual, după confirmarea înscrierii.

Vă rugăm să diseminați acest mesaj împreună cu evenimentul organizat pe Facebook în acest sens către toți membrii vizați ai filialei dumneavoastră: https://www.facebook.com/events/292465405367908/

Mulțumim.
Gânduri bune,


arh. Roxana Pătrulescu
educație, stagiu și formare profesională OAR

Ordinul Arhitecților din România
str. Arthur Verona, Pictor nr.19
010312, București, România
tel/fax: 021 317 26 34, 0728 872 150
e-mail: office@oar.archi
www.oar.archi


Acordarea dreptului de semnătură →