Prima paginăAnunțuriaugust 2020 › Studiu despre digitalizarea serviciilor în arhitectură, inițiat de Comisia Europeană
6 august 2020 • Profesional

Studiu despre digitalizarea serviciilor în arhitectură, inițiat de Comisia Europeană

Vă invităm să participați la studiul ce își propune să identifice starea actuală a digitalizării serviciilor profesionale în 4 sectoare - arhitectură, inginerie, juridic și contabilitate, realizat la inițiativa Direcției Generale pentru Piața internă, Industrie, Antreprenoriat și IMM-uri (DG GROW) a Comisiei Europene.

O atenție specială este acordată și rolului urgenței actuale de sănătate, COVID-19, în încurajarea adoptării tehnologiilor digitale și unor soluții noi de organizare și desfășurare a activității.

Prin evaluarea schimbărilor actuale și a provocărilor privind digitalizarea, rezultatele studiului vor oferi informații pentru viitoarele politici europene. Prin acest studiu, profesioniștii din domeniul arhitecturii au posibilitatea de a contribui activ cu informații care vor fundamenta aceste politici. Sondajul este format în mare parte din întrebări închise și din întrebări cu alegeri multiple, iar timpul de completare preconizat este de aproximativ 15 minute.

Sondajul online este accesibil în mai multe limbi, la următoarele linkuri:

Vă invităm să răspundeți la acest chestionar până pe 20 august 2020. Informații suplimentare sunt disponibile AICI.  

Inițiatorii cercetării garantează respectarea deplină a normelor UE privind protecția datelor personale. Informațiile colectate vor fi utilizate doar în modul agreat și nu vor fi divulgate datele individuale ale respondenților. La finalul cercetării, concluziile studiului vor fi făcute publice.

Vă mulțumim în avans pentru timpul acordat și pentru contribuția dumneavoastră valoroasă!

Cu respect,

Ana Munteanu - Popa
Consilier Comunicare & PR 


Ordinul Arhitecților din România
str. Arthur Verona, Pictor nr.19
010312, București, România
tel/fax: 021 317 26 34, 0728 872 150
e-mail: office@oar.archi
www.oar.archi