Prima paginăAnunțuriiulie 2020 › Reminder participare la expoziția-concurs BETA 2020
28 iulie 2020 • Evenimente

Reminder participare la expoziția-concurs BETA 2020

Data limită pentru participarea la expoziția-concurs Beta 2020 se apropie cu pași rapizi. Aveți la dispoziție 2 zile pentru a vă înscrie proiectele în cadrul unuia dintre principalele evenimente cu deschidere euroregională (RO, HU, SRB) din cadrul Bienalei Timișorene de Arhitectură - Beta!

Prin cele două componente - concursul și expoziția - acest eveniment susține și promovează arhitectura de calitate în toate formele și manifestările sale, fiind conceput ca o interfață de relaționare atât în cadrul profesiei, cât și între profesie și mediul socio-cultural în care aceasta activează.

Concursul este deschis pentru toți cei care contribuie la generarea unei arhitecturi de calitate în euroregiune, dintre care: arhitecți, urbaniști, peisagiști, scenografi, light artists, absolvenți de arhitectură / arhitectură de interior / urbanism / arte vizuale / design, ingineri, IT-iști, administrații, ONG-uri, sociologi, psihologi, critici, teoreticieni, filosofi etc.

Participanții pot înscrie lucrări realizate în ultimii doi ani (proiecte finalizate / propuneri / proiecte care reinterpretează rolul arhitecturii, inclusiv eseuri sau fotografii care răspund la tema generală a bienalei - responsabilitatea față de mediul construit și față de ceea ce nu am construit încă) în următoarele șapte categorii competiționale: 1. Spațiu construit, 2. Spațiu interior, 3. Spațiu public, 4. Lucrări de licență, 5. Inițiative / Experimente / Viziuni, 6. Eseu și 7. Fotografie.

Termenul limită de înscriere în concurs a lucrărilor este 30 iulie.
Concursul este deschis la nivelul celor 3 țări învecinate: România, Ungaria și Serbia.

Juriul este format din:
categoriile 1-5: Vlad Sebastian Rusu (RO), Maja Lalić (SRB), Péter Klobusovszki (HU), Matevz Celik (SLO) și Diana Dina (UK)
categoria 6 (eseu): Anna Puigjaner Barberá (ES), René Boer (NL) și James Taylor-Foster (UK/SE) 
categoria 7 (fotografie): Laurian Ghinițoiu (RO), Relja Ivanic (SRB) și Norbert Juhasz (HU) 

Mai multe informații puteți găsi accesând website-ul de Concurs
* Pentru condiții de eligibilitate, vă invităm să consultați Regulamentul concursului.