Prima paginăAnunțuriiunie 2020 › A XVIII-a conferință INCD URBAN-INCERC
23 iunie 2020 • Evenimente

A XVIII-a conferință INCD URBAN-INCERC

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Construcții, Urbanism și Dezvoltare Teritorială Durabilă URBAN-INCERC organizează pe 28 august 2020 la sediul din București cea de-a XVIII-a ediție a conferinței de cercetare în construcții, economia construcțiilor, arhitectură, urbanism și dezvoltare teritorială având ca temă „Urbanism, arhitectură și construcții în perioada de criză. Perspective de relansare”. Mai multe detalii despre acest eveniment găsiți în materialul atașat [C18_Invit_RO1.pdf].

Evenimentul va fi organizat sub forma unei conferințe audio, cu afișarea unui suport scris. Prezentările pot fi făcute doar de participanții înscriși. Înscrierea este gratuită și se poate face exclusiv online la:
https://docs.google.com/forms/d/1FsklBwD5Aro5wciJp0knSXnMVwZebr61nH7wR9Y888Y/viewform
Cei care vor prezenta sunt rugați să trimită până la data de 2 august 2020 rezumatul și lucrarea integrală și până la data de 9 august 2020 suportul scris și înregistrare audio la adresa de e-mail conferences@incd.ro.

Având în vedere ca cea de-a XVII-a ediție a conferinței nu a mai putut avea loc pe fondul măsurilor întreprinse pentru limitarea răspândirii coronavirusului COVID-19, participanții înregistrați cu lucrare sunt invitați să susțină comunicările în cadrul celei de-a XVIII-a ediții, în noile condiții. Înregistrarea nu este necesară, dar trebuie trimise prezentările virtuale (suport scris și înregistrare audio) până la noua dată limită de 9 august 2020. Posterele vor fi regândite sub forma de prezentări virtuale (suport scris și înregistrare audio). 

Cu aleasă considerație,

Comitetul de organizare (conferences@incd.ro


Fișiere atașate: