Prima paginăAnunțuriiunie 2020 › Sesiune online acordare drept semnătură iunie-iulie 2020
17 iunie 2020 • Profesional

Sesiune online acordare drept semnătură iunie-iulie 2020

Vă informăm că în perioada următoare (lunile iunie și iulie) se va desfășura sesiunea online de acordare a dreptului de semnătură. 

În acest moment cunoaștem data sesiunii pilot-26 iunie 2020. Candidații, în număr restrâns, au fost deja selectați în ordinea înscrierii pentru sesiunea programată inițial în luna martie 2020.   

Scopul acestui mesaj este acela de a informa pe candidații din filiala dumneavoastră de procedurile pe care le presupune modul de desfășurare în sistem online. Este de preferat ca aceștia să înceapă să pregătească din timp fișierele cu portofoliul de lucrări, precum și declarațiile specifice, așa cum rezultă din materialele anexate.

Toată documentația o puteți găsi și aici:

https://www.oar.archi/actualitate/sesiune-online-interviuri-de-acordare-dds-pilot

Vom reveni în timp util cu datele următoarelor două întâlniri, aferente sesiunii care ar fi trebuit să se desfășoare în luna martie. 

De asemenea, vă vom anunța ulterior și despre momentul în care vom demara înscrierile pentru sesiunea care ar fi trebuit să se desfășoare în luna iunie 2020 și vom vedea când și în ce mod se va desfășura aceasta și cele care o vor urma, în funcție de reușita primei sesiuni online și de revenirea la normalitate, post-pandemie.   

Cu stimă,

Iulian Țepure
Secretar

Ordinul Arhitecților din România
str. Arthur Verona, Pictor nr.19
010312, București, România
tel/fax: 021 317 26 34, 0728 872 150
e-mail: office@oar.archi
www.oar.archi


Acordarea dreptului de semnătură →