Prima paginăAnunțuri mai 2020 O.A.R. anunță Publicarea Tabloului Național al Arhitecților în Monitorul Oficial al României
28 mai 2020 • Agenda O.A.R. București

O.A.R. anunță Publicarea Tabloului Național al Arhitecților în Monitorul Oficial al României

Dragi colegi,

Revenim cu rugămintea de a sprijini Filiala București în efortul de actualizare a datelor în vederea publicării de către OAR a Tabloului Național al Arhitecților în Monitorul Oficial al României – vezi solicitare OAR anexată.

Așa cum știți, Filiala București a OAR a derulat în ultima lună prima parte a campaniei de contactare telefonică a membrilor filialei. Pe parcursul acesteia s-a luat legătura cu cei aproximativ 2400 de membri activi care au fost invitați, printre altele, să își actualizeze datele. În perioada următoare vom declanșa a doua etapă a campaniei contactând telefonic ceilalți aproximativ 2000 de membri și acoperind astfel întreaga filială.

Acest mesaj se adresează acelora dintre dumneavoastră care nu au fost încă contactați sau care nu și-au actualizat datele, nu au transmis încă filialei informațiile privind modul de exercitare a dreptului de semnătură.

Conform art.83, alin. (6) și (9) din Regulamentul O.A.R., „Arhitectul este obligat să anunțe, în scris, filiala teritorială din care face parte despre orice modificare în forma de exercitare a profesiei, imediat ce aceasta a avut loc, anexând și o copie după actele doveditoare.(...). În cazul în care arhitectul nu și-a declarat forma în cadrul căreia își exercită dreptul de semnătură, acesta nu va fi înregistrat în Tabloul Național al Arhitecților.” (pentru mai multe detalii vă rugăm să citiți adresa OAR anexată).


Actualizarea datelor solicitate nu poate fi realizată fără ajutorul dumneavoastră. Vă rugăm așadar să transmiteți informațiile necesare către filială, la adresa secretariat@oar-bucuresti.ro, sau direct în SIOAR până cel târziu marți 09 iunie 2020.

Informațiile privind modalitatea de exercitare a dreptului de semnătură vor fi preluate de filială și transmise către O.A.R. până la termenul stabilit de 15 iunie 2020 în vederea publicării Tabloului Național al Arhitecților în Monitorul Oficial al României, ediția 2020.

Vă mulțumim pentru înțelegere și colaborare,

28 mai 2020

Colegiul Director OAR București


Fișiere atașate: