Prima paginăAnunțurifebruarie 2020 › Luare de poziție privind Proiectul de Ordin ce vizează eliminarea obligației de anexare a dovezii OAR la cererea de emitere a autorizației de construire/desființare
13 februarie 2020 • Agenda O.A.R. București

Luare de poziție privind Proiectul de Ordin ce vizează eliminarea obligației de anexare a dovezii OAR la cererea de emitere a autorizației de construire/desființare

Doamnelor și domnilor arhitecți,

Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației a lansat în consultare publică, pe site-ul propriu, Proiectul de Ordin care vizează modificarea și completarea Normelor Metodologice de aplicare a Legii nr. 50/1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcții.

Prezentul Proiect de Ordin vizează eliminarea obligației de anexare a dovezii OAR la cererea de emitere a Autorizației de Construire/Desființare. 

Având în vedere importanța dovezii pentru O.A.R., vă transmitem solicitarea de a completa în cel mai scurt timp formularul de colectare a observațiilor cu privire la procedura inițiată de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, cu scopul de a transmite autorității emitente o poziție a profesiei.

Formularul poate fi accesat la adresa:

https://forms.gle/WePmhuHmSPbQwgvN7

Termenul limită de completare este 19 februarie 2020.

Vă mulțumim pentru colaborare,

arh. Cornelia Burcuș
Secretar Executiv