Prima paginăAnunțurifebruarie 2020 › Cupa arhitecților la schi și snowboard, ediția 2020
12 februarie 2020 • Evenimente

Cupa arhitecților la schi și snowboard, ediția 2020

O.A.R. București, în parteneriat cu Wienerberger, Delta Studio, AluKőnigStahl, Greentek, Isopan și Alumil au plăcerea să vă invite la ediția a 8-a a Cupei arhitecților la Schi și Snowboard care va avea loc la Predeal, Pârtia Clăbucet, în zilele de vineri 28 și sâmbătă 29 februarie 2020.

Evenimentul continuă tradiția „Cupei Arhitecților la Schi și Snowboard”, organizată pentru prima dată în anul 2011. Cu această ocazie, an de an, Filiala București a reușit  să adune pasionați ai sportului din mediul arhitecturii și al construcțiilor din București și din țară. Toți participanții la Cupa de Schi a Arhitecților și prietenii acestora sunt invitați  să  participe atât la concurs cât și la Cocktail Party-ul care va avea loc în seara zilei de vineri 28 februarie 2020.

Pot participa la acest eveniment, alături de membrii filialei, colegi din toată țara, familiile acestora, studenți arhitecți, ingineri și prieteni iubitori ai sportului. Estimăm o prezență de peste 100 persoane.

Evenimentul se desfășoară sub forma a două competiții de schi și snowboard care constau în slalom special și slalom uriaș.

Premierea va avea loc în cadrul festivității de încheiere a competiției.

Amfitrionul acestei ediții este domnul arh. Lucian Pârvulescu, inițiator, alături de Filiala București, a evenimentului.

Înscrierile și confirmările de participare se fac numai la Filiala București a O.A.R. până luni 24 februarie 2020, ora 16:00, pe adresa de e-mail secretariat@oar-bucuresti.ro

Răspunsuri la întrebările pe care ni le veți adresa precum și alte precizări vor fi postate pe pagina web a filialei www.oar-bucuresti.ro

Program:

28 februarie 2020 (vineri):

ora 13:00 - 13:30 - deschiderea concursului și primirea concurenților

ora 13:30 – proba „Slalom special” 2 manșe

ora 19:30 - Cocktail Party - seara organizatorilor și sponsorilor care va avea loc la restaurantul Fulg de Nea și va fi susținută de OAR București cu sprijinul partenerilor și sponsorilor.

29 februarie 2020 (sâmbătă):

ora 9:30 – proba „Slalom uriaș”, 2 manșe

ora 12:30 - Snowboard

ora 15:00 - Premierea concursului

Secțiuni și categorii de participanți

Secțiunea  A: Arhitecți și membri de familie ai arhitecților

Secțiunea  B: Invitați și membri de familie ai invitaților

Categoria 1, juniori până la 12 ani, băieți și fete

Categoria 2,  juniori mari 12 – 18 ani, băieți și fete

Categoria 3, seniori I, 18 - 40 ani, băieți și fete

Categoria 4, seniori II, 40 – 55 ani, bărbați și femei

Categoria 5, seniori III, 55-70 ani, bărbați și femei

Categoria 6, peste 70 ani, bărbați și femei

Pentru Snowboard nu vor fi categorii de vârstă

Se vor acorda premii primilor 3 clasați la fiecare categorie.

Premiile vor consta din medalii, diplome, cărți și materiale promoționale oferite de sponsori.

Anul acesta taxa de participare pentru cele 2 zile de competiție va fi de 40 lei pentru adulți, 10 lei pentru arhitecți stagiari și studenți arhitecți, iar pentru copii și adolescenți (până la 19 ani) participarea este gratuită.

Pe pârtie participanții trebuie să achite o garanție de 20 lei, pentru numerele de concurs, care se restituie la predarea numerelor.

Taxele vor fi colectate pe pârtie de echipa de monitorizare.

Înscrierile și confirmările de participare se fac numai la Filiala București a O.A.R. până luni 24 februarie 2020, ora 16:00, pe adresa de e-mail secretariat@oar-bucuresti.ro

Alte precizări:

Participanții sunt rugați să furnizeze următoarele date pentru a putea fi trecuți corect în listele de concurs: categoria de vârstă, dacă sunt arhitecți sau invitați, la ce probe participă schi sau/și snowboard.

Se poate participa la toate cele 3 probe adică slalom special schi, slalom uriaș schi și snowboard sau la una sau două probe.

Urcările cu telescaunul sau teleschiul se plătesc de către participanți.

Pe lângă diplome, cupe și medalii vor exista și premii în obiecte și cadouri de la sponsori.

Mulțumim partenerilor și sponsorilor pentru sprijinul acordat: Wienerberger, Delta Studio, AluKőnigStahl, Greentek, Isopan, Alumil.

Cazarea se rezervă individual. Se recomandă hoteluri și pensiuni în apropierea pârtiei, cum ar fi: Fulg de Nea tel.: 0787 254286, Pensiunea Campionilor tel.: 0727 511086, Pensiunea Casa Frentz tel.: 0733 108080, Pensiunea Faast, tel. : 0724 980172, toate în imediata apropiere a pârtiei.

Dacă se dorește cazarea la una din pensiunile de mai sus, trebuie menționat că este pentru Cupa Arhitecților la Schi.

REZERVAREA CAZĂRII AR TREBUI FĂCUTĂ CÂT MAI REPEDE!!!

Vă așteptăm în număr cât mai mare și vă dorim succes!

arh. Emil Ivănescu 
Președinte O.A.R. București

arh. Lucian Pârvulescu