Prima paginăAnunțuridecembrie 2019 › Consultarea membrilor referitor la valoarea taxelor și a cotizațiilor încasate de O.A.R. și filiale
20 decembrie 2019 • Agenda O.A.R. București

Consultarea membrilor referitor la valoarea taxelor și a cotizațiilor încasate de O.A.R. și filiale

Stimați colegi,

Este nevoie de un sistem de taxare corect atât pentru dumneavoastră, în calitate de membri, cât și pentru organizația din care facem parte. Taxele încasate de către organizație sunt la aceleași valori de foarte mult timp. Mai mult decat atat, sunt la aceleași valori, indiferent de etapa/perioada în care vă aflați la momentul plății.

Pentru că avem ca obiectiv consolidarea comunității profesionale, am demarat un proces de consultare pentru a înțelege cât mai bine care sunt opiniile și sugestiile dumneavoastră, ÎNAINTE de a iniția orice proces de restructurare a sistemului de taxe și cotizații.

Astfel, vă rugăm pe dumneavoastră și pe membrii Filialei dumneavostră să completați chestionarul de la această adresă până pe 15 februarie 2020: https://forms.gle/6eYjLq5x3Xopkz1U9

Informațiile primite vor fi analizate și apoi dezbătute în cadrul Consiliului Național. Chestionarul are rol consultativ, iar rezultatele (directe sau indirecte) nu pot fi implementate fără a trece printr-o procedură de transparență decizională, respectiv fără a fi aprobate de Consiliul Național și de Conferința Națională - deci de dumneavoastră, respectiv de reprezentații dumneavoastră.

Vă mulțumim!

Ordinul Arhitecților din România


str. Arthur Verona, Pictor nr.19
010312, București, România
tel/fax: 021 317 26 34, 0728 872 150
e-mail: office@oar.archi
www.oar.archi