Prima paginăAnunțuridecembrie 2019 › Stereotomii de pavimente în amenajările exterioare. Texturi. Compoziții. Detalii Tehnice.
5 decembrie 2019 • Profesional

Stereotomii de pavimente în amenajările exterioare. Texturi. Compoziții. Detalii Tehnice.

Luni, 9 decembrie 2019 _  ora 18:00/20:00, Casa OAR București, str. Sf. Constantin, nr. 32 _ programul  ARHI_TECH Talks și programul ARHITECT STAGIAR

Stereotomii de pavimente în amenajările exterioare. Texturi. Compoziții. Detalii Tehnice.

Luni 9 decembrie 2019 în mansarda Filialei București a O.A.R., vă propunem o dezbatere dinamică având ca subiect  principiile Semmelrock de proiectare și implementare a pavimentului ca soluție sustenabilă de amenajare a spațiului exterior.

Agenda cuprinde:

§          modalitățile de a crea compoziții

§          stabilirea produselor în funcție de stilul arhitectural, funcțiune și tipurile de trafic (auto greu, auto ușor, pietonal).

§          studii de caz și detalii tehnice.

Ne dorim ca prin realizarea acestui tip de întâlniri profesionale să captăm interesul arhitecților pentru utilizarea materialelor sustenabile în amenajarea spațiilor exterioare funcționale, creative și exclusiviste.

Semmelrock Stein+Design este o companie Wienerberger 100% ce deține bazele unei industrii moderne și o rețea de producție și distribuție extrem de eficientă definind tendințe și standarde în domeniul producției de pavaje vibropresate din beton.

Prin design-ul atractiv al produselor, know-how-ul tehnic și tehnologiile inovatoare de producție, compania s-a impus în topul furnizorilor de produse de calitate superioară destinate amenajării suprafețelor din regiunea CEE.

Bio speaker

arh. Irina IVAN-TUREAN

Termenul de înscriere este luni 09 decembrie, ora 10:00.

Înscrierea se face online la adresa:
https://www.oar-bucuresti.ro/dezvoltare-profesionala/51/

La dezbatere  se pot înscrie maxim 30 de persoane.

Programul ARHI_TECH Talks inițiază, prin Anuala de Arhitectură București 2019 și alături de partenerii săi, o sumă de evenimente și ateliere dedicate tehnologiilor noi, materialelor de constructii, inventiilor si inovatiilor utile arhitecturii. Aceste evenimente, cursuri si ateliere fac parte din programul D.P.C. adresat arhitectilor.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Semmelrock Stein+Design

https://www.facebook.com/SemmelrockRomania/