Prima paginăAnunțurinoiembrie 2019 › Invitație O.A.R. la webinar ACE
29 noiembrie 2019 • Profesional

Invitație O.A.R. la webinar ACE

Consiliul Arhitecților din Europa (ACE) organizează pe data de 03 decembrie 2019 (11-13 ora României) un webinar dedicat proiectului BIMplement. Pe parcursul ultimilor doi ani, echipa BIMplement a pus bazele unor traininguri bazate pe BIM (sistemele de modelare a informației clădirilor) dedicate echipelor care lucreaza în construcții, care au teme ca ventilația sau etanșeitatea la aer.

Webinarul va aduce în discuție experiențele de training din cele 5 țări implicate în proiect - Franța, Lituania, Polonia, Spania și Olanda - și va aborda potențialul BIM de a îmbunătăți calitatea în construcții, dar și instrumentele dezvoltate de fiecare dintre parteneri în domeniul ventilației și etanșeității la aer.

Acest webinar oferă ocazia de a afla mai multe despre proiect, despre experiențele celor implicați și despre digitalizarea industriei construcțiilor. Proiectul îi încurajează pe toți cei interesați să se alăture dezbaterii, să discute despre modalități de depășire a blocajelor întâlnite, să dea exemple de bune practici și să contribuie astfel la succesul proiectului.

Pentru înscrieri, vă rugăm să accesați pagina REGISTER
Pentru informații suplimentare despre proiect, vă rugăm să consultați: https://www.bimplement-project.eu/.  

Cu cele mai bune gânduri,

Alina Popescu
Consilier Relații Internaționale

Ordinul Arhitecților din România
str. Arthur Verona, Pictor nr.19
010312, București, România
tel/fax: 021 317 26 34, 0728 872 150
e-mail: alina.popescu@oar.archi
www.oar.archi