Prima paginăAnunțurinoiembrie 2019 › Lansare carte pentru copii „Case cu emoții” - autor arh. Nicoleta Mistodie
28 noiembrie 2019 • Evenimente

Lansare carte pentru copii „Case cu emoții” - autor arh. Nicoleta Mistodie

Vă invităm să participați la lansarea cărții pentru copii „Case cu emoții”  - autor arh. Nicoleta Mistodie.

Evenimentul va avea loc marți 03 decembrie 2019, între orele 18:00 - 19:30, în sala aflată la mansarda sediului O.A.R. București - str. Sf. Constantin nr.32.

Prezentăm alăturat din partea doamnei arh. Nicoleta Mistodie o scurtă descriere a cărții.

Vă așteptăm

----------------

Având în vedere contrastul de case din București și zone în centrul orașului unde alternează ruinele cu casele reconsolidate, am văzut o necesitate în a învăța publicul să iubească și aprecieze casele vechi, să prefere să consolideze și să reabiliteze o clădire veche, să aprecieze valoarea și istoria ei.

Scopul acestei cărți, având în vedere că sunt arhitect, este de a educa publicul de vârstă mică, și pe cel adult prin intermediul celor mici, cu privire la faptul că aceste case au emoții, pot fi și ele triste, atunci când sunt părăsite, abandonate, neîngrijite, și doar  omul prin grija și iubirea lui le poate readuce la viată.

Adulții societății de mâine, adică copiii  noștri de azi, sper să își dorească și să contribuie conștient la reconstrucția Bucureștiului, la păstrarea istoriei și a valorilor arhitecturale, să dorească pentru propriul oraș o arhitectură unitară și originală în același timp.

 Aceasta este o carte de povești pentru copii despre case care au emoții, cu desene schiță de case amuzante cu grafică alb-negru pe care copiii să le dea viață prin creioane colorate, care  se numește CASE CU EMOȚII. 

Cartea cuprinde 12  povești, despre casa fericită, tristă, invidioasă, mâhnită, emoții deduse din titlul poveștii dar și din întâmplările și poveștile caselor care prind viață, devin organisme vii, cu sentimente, transmițând astfel mesaje puternice.

arh. Nicoleta Mistodie