Prima paginăAnunțurinoiembrie 2019 › OAR București este prezent la Salonul Imobiliar București
22 noiembrie 2019 • Evenimente

OAR București este prezent la Salonul Imobiliar București

OAR București este prezent la Salonul Imobiliar București, care se desfășoară în perioada 22-24 noiembrie 2019 la Palatul Parlamentului.

Vă așteptăm la Standul Filialei unde sunt prezentate o parte din lucrările Anualei de Arhitectură București 2019 legate de locuire. La eveniment și la stand vor participa  arh. Emil Ivănescu, Președinte OAR București, arh. Livia Ivanovici, arh. Cristina Ioana Graur și arh. Ilinca Ștefănescu, membri CNOAR.

Mesajul OAR București comunicat către vizitatorii târgului are în centru ideea de plus-valoare pe care arhitectura realizată de profesioniști o aduce atât mediului antreprenorial, al construcțiilor și al orașului, ideea de locuire sustenabilă și durabilă într-un oraș european contemporan, precum și respectarea legislației în domeniul construcțiilor și al urbanismului.

În cadrul standului vizitatorii vor fi invitați să răspundă unui chestionar privind necesitatea unei locuințe sustenabile, ecologice, estetice, cu respect pentru confort, utilitate și arhitectură. De asemenea, aceștia vor fi invitați să participe la tururi ghidate ale sediului filialei, cu această ocazie primind și informații despre profesia și rolul arhitectului pentru oraș și cum poate acesta să ajute publicul interesat de locuire și de mediul construit.

Vă așteptăm! 

arh. Emil Ivănescu