Prima paginăAnunțurinoiembrie 2019 › Concurs de soluții Smart Luxury pentru un apartament
2 noiembrie 2019 • Profesional

Concurs de soluții Smart Luxury pentru un apartament

Avem bucuria să oferim un nou concurs de soluții, pe care l-am inițiat și organizat împreună cu partenerii noștri de la Delta Studio. La OAR București facem eforturi permanente pentru a creea arhitecților cât mai multe  oportunități de concursuri, de modalități de promovare a proiectelor lor, alături de colaboratori din toată industria de construcții.

Amenajarea creativă a unui apartament face parte din practica curentă a vieții profesionale a arhitecților. Am dorit ca împreună cu colegii de la Delta Studio să oferim o oportunitate de proiect cu implementare imediată, bazat pe un set de produse de cea mai bună calitate.

Concursul de soluții promovat de OAR București împreună cu Delta Studio, cu respectarea anonimizării, transparenței, cu un juriu profesionist și criterii de jurizare axate pe calitate,  este cel mai important argument pentru dezvoltarea creativității, diversității și egalității de șanse în piața de construcții și de amenajări din România.

De asemenea, va invităm joi 7 noiembrie 2019, ora 16:00, la Delta Studio, la o întâlnire cu promotorii proiectului, pentru a afla mai multe detalii despre implementarea concursului și a spațiului de amenajat. 

Concurs de solutii Smart Luxury pentru un apartament

Concursuri - OAR Bucuresti

Arh. Emil Ivănescu
Președinte OAR București