Prima paginăAnunțurioctombrie 2019 › Porotherm Profi - Cărămidă șlefuită pentru construcții moderne
23 octombrie 2019 • Profesional

Porotherm Profi - Cărămidă șlefuită pentru construcții moderne

Marți 29 octombrie, între orele 18:00-21:00, Casa OAR București, str. Sf. Constantin, nr. 32 - programele  ARHI_TECH Talks & ARHITECT STAGIAR

Wienerberger  România  împreună cu OAR București organizează un training demonstrativ pentru tehnici de punere în operă a zidăriei șlefuite prin utilizarea spumei adezive și a mortarului cu rost subțire la zidării inovative. Cursul se adresează arhitecților și arhitecților stagiari care doresc să vadă ultima inovație în zidăria ceramică.

Cărămida șlefuită este un material gândit pentru a optimizarea procesului de execuție a zidăriei ceramice tradiționale la pereți nestructurali de închidere sau compartimentare.

Toleranțele dimensionale pe înălțimea produselor sunt extrem de mici ( +/- 0.5 mm), fapt care conduce la execuția unei zidării cu aspect îngrijit și o performanță termică îmbunătățită prin reducerea la minimum a grosimii rosturilor orizontale din zidărie.

Acest sistem reprezintă o soluție avansată din punct de vedere tehnologic pentru construcția pereților de zidărie prin îmbunătățirea productivității, reducerea costurilor și execuția cât mai rapidă a pereților de zidărie.

Alte beneficii: eliminarea timpului necesar întăririi mortarului; tencuirea poate începe imediat datorită duratei reduse de întărire a spumei adezive; flacoanele de spuma sunt ușor de transportat; consum redus de apă; un șantier curat; o zidărie uscată, fără alergeni; pierderi minime; zidire mai rapidă decât în mod tradițional chiar și la temperaturi de până la -5 grade.

Cursul va fi susținut de  ing. Valentin Smochină,  consultant tehnic Wienerberger România.

Înscrierea se face online la adresa:
https://www.oar-bucuresti.ro/dezvoltare-profesionala/43/

Termenul de înscriere este luni 28 octombrie, ora 14:00.

Atelierul este gratuit și este organizat pentru arhitecți și arhitecți stagiari.

La atelier se pot înscrie maxim 30 de persoane.

După susținerea cursului arhitecții sunt invitați din partea organizatorului la o degustare de vinuri românești.

Prin programele ARHI_TECH și ARHITECT STAGIAR, primele de felul acesta din mediul de arhitectură din România, OAR București inițiază, alături de partenerii săi, o sumă de evenimente și ateliere dedicate tehnologiilor noi, materialelor de construcții, invențiilor și inovațiilor utile arhitecturii, precum și programe dedicate arhitecților stagiari. Aceste evenimente, cursuri și ateliere fac parte din programul D.P.C. adresat arhitecților.

Evenimentul este organizat cu sprijinul  Wienerberger România.