Prima paginăAnunțurioctombrie 2019 › Invitație prezentare „Despre profesia de arhitect”, CARAVANA OAR 2019 -2020
14 octombrie 2019 • Profesional

Invitație prezentare „Despre profesia de arhitect”, CARAVANA OAR 2019 -2020

Dragi membri,

Ne bucurăm să vă anunțăm că am demarat CARAVANA OAR 2019-2020. Vă mulțumim anticipat pentru suport și participare!

Caravana OAR 2019-2020 este un proiect cultural organizat de Ordinul Arhitecților din România din taxa de Timbru de Arhitectură și se adresează membrilor săi, atât stagiari cât și arhitecți cu sau fără drept de semnătură, studenților facultăților de arhitectură din țară, dar și angajaților filialelor vizate în această etapă.

Prezentarea „Despre profesia de arhitect” este cuprinsă în conferința cu tema „Modalități de exercitare a meseriei de arhitect”, organizată de The Institute în Programul DIPLOMA – Festivalul național al tinerilor artiști și va fi urmată de o serie de evenimente dedicate studenților arhitecți din țară. La întâlnire vor lua cuvântul arh. Raluca Munteanu, vicepreședinte OAR, și arh. Iulia Stanciu, președinte CNADS OAR și profesor UAUIM, iar la secțiunea de Q&A se vor alătura arh. Mihail Munteanu (responsabil stagiu OAR București), Iulian Țepure (secretar OAR), Sabina Calu (consultant formare profesională și stagiu OAR) și arhitecții Anca Cioarec și Brîndușa Tudor (Stardust Architects), Irina Meliță (partener Poster, vicepreședinte OAR București),  Sabin Dumitriu (Pluto.by.Night) și Justin Baroncea (Point 4), ale căror prezentări vor aborda tema conferinței din diferite perspective.

Mai multe informații despre eveniment veți găsiți pe website-ul OAR, la acest LINK. În curând, vom reveni cu detalii legate de desfașurarea tuturor întâlnirilor propuse prin proiectul CARAVANA OAR 2019-2020 și cu programul complet.   

Intrarea la eveniment este liberă. Vă rugăm să confirmați participarea prin completarea forumularului din acest LINK, pentru o mai bună gestionare a întâlnirii. 

Vă invităm la discuții,

Sabina Calu,
Consultant formare profesională și stagiu


Ordinul Arhitecților din România
str. Arthur Verona, Pictor nr.19
010312, București, România
tel/fax: 021 317 26 34, 0728 872 150
e-mail: office@oar.archi
www.oar.archi