Prima paginăAnunțurioctombrie 2019 › Lansarea volumului „FutureShapers - Conferința Europeană pentru Politici de Arhitectură. București 2019”
3 octombrie 2019 • Evenimente

Lansarea volumului „FutureShapers - Conferința Europeană pentru Politici de Arhitectură. București 2019”

Dragi membri ale Filialelor teritoriale ale OAR,

Luni, 7 octombrie, este Ziua Mondială a Arhitecturii, sărbătorită în întreaga lume odată cu Ziua UNESCO a Habitatului Mondial. Cu acest prilej, Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice și Ordinul Arhitecților din România vă invită la lansarea volumului bilingv (română - engleză) „Future Shapers - 15 vorbitori din 10 țări și 400+ ascultători, în dialog la Conferința Europeană pentru Politici de Arhitectură. București - ECAP RO2019”.

Lansarea va avea loc la Casa Mincu - sediul Ordinului Arhitecților din România -, Strada Pictor Arthur Verona 19, luni, 7 octombrie, la ora 18.00. Vă invităm să fiți alături de noi la o discuție deschisă despre importanța politicilor publice de arhitectură și despre legătura dintre calitatea mediului construit și calitatea vieții.

Volumul „Future Shapers” a fost coordonat de Cosmina Goagea, director de program al platformei de comunicare și acțiune Zeppelin, și a fost realizat în colaborare cu echipa Future Shapers. După lansare, fiecare filială va primi un număr de exemplare, iar volumul va fi disponibil și online, pe site-ul OAR.

Cele 144 de pagini ale publicației reunesc prezentările și concluziile primei Conferințe Europene pentru Politici de Arhitectură organizate în România, în luna iunie 2019, și care a avut ca rezultat final semnarea Declarației comune pentru dezvoltarea unei politici publice naționale de arhitectură. Înregistrarea Conferinței poate fi urmărită AICI, iar textul Declarației poate fi parcurs AICI.

Vă mulțumim pentru confirmarea prezenței dumneavoastră printr-un scurt mesaj la adresa de e-mail office@oar.archi .

Echipa Future Shapers ECAP RO2019

***

Conferința Europeană pentru Politici de Arhitectură FUTURE SHAPERS ECAP RO2019 și volumul „Future Shapers - 15 vorbitori din 10 țări și 400+ ascultători, în dialog la Conferința Europeană pentru Politici de Arhitectură. București - ECAP RO2019” au fost finanțate prin timbrul de arhitectură, fond care promovează arhitectura ca act de cultură de interes public.


Ordinul Arhitecților din România
str. Arthur Verona, Pictor nr.19
010312, București, România
tel/fax: 021 317 26 34, 0728 872 150
e-mail: office@oar.archi
www.oar.archi