Prima paginăAnunțuriseptembrie 2019 › Augmenting Performance - Conferință internațională interdisciplinară - Call for papers
9 septembrie 2019 • Evenimente

Augmenting Performance - Conferință internațională interdisciplinară - Call for papers

Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din București și Centrul Internațional de Cercetare și Educație in Tehnologii Inovativ Creative – CINETic  organizează în perioada 15-17 noiembrie 2018, conferința internațională interdisciplinară AUGMENTING PERFORMANCE.

Sunt invitați să prezinte articole, proiecte proprii, rezultate ale unor cercetări realizate, pe tema îmbunătățirii actului artistic prin abordări interdisciplinare artă-tehnologie-știință, DOCTORANZI din toate centrele universitare, din domeniile Teatru și Artele spectacolului, Cinematografie și Media, dar și Arhitectură, Arte vizuale, Design, Inginerie, Electronică, Informatică, Psihologie etc.

Așteptăm cu interes lucrări despre interacțiunea om-computer, tehnologii interactive, biosenzori, vizualizarea sau sonificarea de date, robotică, augmentări mobile, medii interactive, interactivitate cu sunet sau muzică, tehnologii de captare a mișcărilor sau jocuri digitale, utilizate în augmentarea actului artistic.

Vor fi acceptate și lucrări în domenii interdisciplinare precum film, animație, VR, teatru, jocuri digitale sau domenii tehnologice specializate dacă prezintă conținut de substanță și relevant pentru subiectul general.

Proiectele rezultate în urma unor cercetări, cât și prezentarea rezultatelor de cercetare sunt de un interes deosebit pentru această Conferință.

Conferința  AUGMENTING PERFORMANCE va include și o serie de prezentări și atelierele de specialitate susținute de profesori și cercetători recunoscuți pe plan internațional în domeniul interacțiunii artă-tehnologie. 

PROCESUL DE SELECȚIE

ORGANIZATORII OFERĂ

PROGRAM și DETALII          

cinetic.arts.ro/augmenting-performance

-- 

Elena Belciu, PhD
CINETic Programs Coordinator
cinetic.arts.ro