Prima paginăAnunțuriseptembrie 2019 › Începe cea de a 5-a ediție a cursului cu tema CASE PASIVE!
3 septembrie 2019 • Profesional

Începe cea de a 5-a ediție a cursului cu tema CASE PASIVE!

Ordinul Arhitecților din România, în calitate de organizator, vă invită la cea de a 5-a ediție a cursului cu tema CASE PASIVE, ce va avea loc la Iași în perioada 18 oct - 16 noi 2019, sub licența Passive House Institute (PHI) din Darmstadt.

Cursul își propune să ofere o calificare suplimentară în ceea ce privește proiectarea și construcția clădirilor de tip Casă Pasivă - pornind de la premisa că participanții sunt deja familiarizați cu reglementările pentru construcții convenționale și cu principiile elementare ale fizicii clădirii legate de căldură și umiditate. Participarea la acest curs vă oferă posibilitatea de a dobândi calificarea de „Proiectant | Consultant Certificat de Case Pasive - Certified Passive House Designer | Consultant”, în urma promovării examenului, certificare acordată de către PHI - cu recunoaștere la nivel internațional. Prezentarea la examen este opțională și este precedată de o zi pregătitoare, de asemenea opțională.

Vă rugăm să accesați acest ANUNȚ pe website-ul OAR pentru a afla cum vă puteți înscrie și care este data limită până la care puteți achita taxa de participare pentru a ocupa un loc la curs și/sau ziua de pregătire pentru examen și/sau examen.

Cu stimă,

Iulian Țepure
Secretar

Ordinul Arhitecților din România
str. Arthur Verona, Pictor nr.19
010312, București, România
tel/fax: 021 317 26 34, 0728 872 150
e-mail: office@oar.archi
www.oar.archi