Prima paginăAnunțuriiulie 2019 › Evenimente în cadrul Galei de premiere a Anualei de Arhitectură București, ediția 2019
9 iulie 2019 • Agenda O.A.R. București

Evenimente în cadrul Galei de premiere a Anualei de Arhitectură București, ediția 2019

Sunteți invitați să participați la Gala de premiere a proiectelor prezentate la Anuala de Arhitectură București, ediția 2019. Gala va avea loc miercuri 10 iulie, ora 19:00, la Muzeul Național de Artă al României, aripa Auditorium, intrarea din str. Știrbei Vodă.

Programul Galei cuprinde, pe lângă festivitatea de acordare a premiilor, o serie de evenimente de interes pentru participanți.

În deschiderea Galei, între orele 17:00-19:00, în spațiul expoziției, va avea loc, în parteneriat cu Asociația De-a arhitectura, Atelierul gratuit de desen pornind de la proiectele expuse în Anuală.

Atelierul este dedicat copiilor de 6-12 ani, iar în final aceștia vor alege proiectele care vor primi ”Premiul copiilor” și vor înmâna premiile câștigătorilor la Gala de premiere a Anualei de Arhitectură București, ediția 2019, de la ora 19:00.

În cadrul Galei veți putea vizita, pe lângă expoziția proiectelor participante la Anuală, două expoziții care sperăm să vă trezească interesul:

* ”Ideas for the center of Bucharest/Stories of future houses” – expoziție organizată de Departamentul Bazele Proiectării din cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism ”Ion Mincu” București.

Expoziția grupează studiul din ultimul semestru al atelierelor anilor 2-3 din cadrul Facultății de Arhitectură, an universitar 2018-2019.

* „Arhitectura interbelică a Bucureștiului și Regalitatea” – expoziție de fotografie care se desfășoară sub auspiciile Familiei Regale a României și este semnată de acad. prof. dr. Răzvan Theodorescu și de dr. arh. Luca Matei Stoian.

Expoziția cuprinde panouri de fotografie de arhitectură a zece edificii de arhitectură modernă reprezentative pentru arhitectura modernistă a Capitalei din perioada interbelică.

Cu ocazia Galei, vom lansa pentru arhitecții și designerii din București și din România, programul WORTH Partnership Project de finanțare europeană a proiectelor de antreprenoriat din industria creativă.

Vă mulțumim și vă așteptăm,
arh. Emil Ivănescu
Președinte O.A.R. București