Prima paginăAnunțuriiunie 2019 › Apel înscrieri arhitecți voluntari pentru acțiunile De-a Arhitectura
28 iunie 2019 • Evenimente

Apel înscrieri arhitecți voluntari pentru acțiunile De-a Arhitectura

Pentru că în curând se dă startul la pregătirea online pentru programul „De-a arhitectura mini” și la pregătirea la distanță pentru programul „De-a arhitectura în orașul meu” din anul școlar 2019-2020, Asociația De-a Arhitectura caută arhitecți, urbaniști, peisagiști, designeri, arhitecți de interior, studenți arhitecți voluntari pentru completarea echipelor de îndrumători din cadrul cursurilor sale.

Avem în București 3 clase de copii dornici să străbată lumi de poveste alături de cele două personaje, Grifonel și Semințica, din cursul „De-a arhitectura mini”. Aceștia s-ar bucura foarte mult dacă în această călătorie i-ar însoți, pe lângă cadrul didactic de la clasă, și un arhitect:

⌂ pregătitoare B, Școala Gimnazială Nr. 113, București

⌂ clasa I A, Școala Gimnazială Nr. 86, București

⌂ clasa a II-a C, Școala Gimnazială „Ferdinand I”, București

De asemenea, avem 3 clase de copii din București care vor trece prin cursul „De-a arhitectura în orașul meu” și vor fi mai curioși despre mediul care îi înconjoară, mai atenți la orașele și satele în care locuiesc, vor învăța despre arhitectură, într-o joacă serioasă, prin activități hands-on:

⌂ clasa a III-a B, Școala Gimnazială Nr. 113, București

⌂ clasa a IV-a B, Școala Gimnazială Nr. 40, București

⌂ clasa a IV-a D, Școala Gimnazială Nr. 280, București

Programele De-a arhitectura sunt realizate sub formă de cursuri opționale, extracurriculare sau curriculum la decizia școlii și sunt îndrumate de către o echipă formată dintr-un arhitect + un cadru didactic, timp de 1 oră pe săptămână, pe parcursul întregului an școlar.

Aici vă puteți înscrie ca voluntar: http://www.de-a-arhitectura.ro/inscrieri/inscrieri-pentru-arhitecti-voluntari/

Detalii despre programul „De-a arhitectura mini”, aici: http://www.de-a-arhitectura.ro/proiecte/de-a-arhitectura-mini/.

Detalii despre programul „De-a arhitectura în orașul meu”, aici: http://www.de-a-arhitectura.ro/proiecte/de-a-arhitectura-orasul-meu/.

Vă așteptăm cu drag în echipa De-a arhitectura!

Dezvoltarea și implementarea programelor educaționale în școli și pregătirea prealabilă a îndrumătorilor este sprijinită financiar de Ordinul Arhitecților din România din fondul taxei „Timbrul Arhitecturii”.

Multumim mult pentru ajutor! Daca mai e nevoie de ceva, o imagine care sa insoteasca postarea sau orice, dati-ne de stire.

arh. Monica Popescu

PR & Comunicare

Membru asociat De-a Arhitectura

www.de-a-arhitectura.ro    
office@de-a-arhitectura.ro
www.facebook.com/DeAArhitectura