Prima paginăAnunțurimai 2019 › Concurs organizat de OAR București cu rezultat premiat la Romanian Design Week 2019
31 mai 2019 • Profesional

Concurs organizat de OAR București cu rezultat premiat la Romanian Design Week 2019

Filiala București a Ordinul Arhitecților din România felicită echipa Stardust Architects pentru premiul Romanian Design Week 2019 obținut pentru proiectul de amenajare al magazinului MBQ.

Acest proiect a fost realizat în urma concursului de soluții pe care OAR București, alături de BCR și MBQ, l-a organizat pentru arhitecții din București. Filiala dorește să precizeze că acest concurs este PRIMUL organizat de către OAR București, după o perioadă de de 4 ani și a fost onorat cu premiul Romanian Design Week 2019.

Acest concurs a fost începutul unei strategii noi de implementare a concursurilor de soluții pentru comunitatea de arhitecți, pe care echipa de la București o dezvoltă constant pentru membri săi.

Cu aceasta ocazie, filiala dorește să felicite și câștigătorii celui de-al doilea concurs, organizat de OAR București împreună cu British Council, Johannes Bertleff & JBA și Virgil Scripcariu, finalizat cu un proiect extrem de creativ pentru Standul de Carte al Marii Britanii la Bookfest 2019.  

În următoarea perioadă OAR București pregătește alte patru concursuri de soluții care se vor desfășura până la finalul acestui an.

Felicitări echipei Stardust Architects și RDW2019 !

Felicitări  Johannes Bertleff & JBA și Virgil Scripcariu !

Ne bucurăm să putem aduce calitate împreună!

dr. arh. Emil Ivănescu
Președinte OAR București