Prima paginăAnunțurimai 2019 › Zi pregătitoare și examen curs Case Pasive, Timișoara, 25 mai și 28 iunie
16 mai 2019 • Profesional

Zi pregătitoare și examen curs Case Pasive, Timișoara, 25 mai și 28 iunie

Stimați membri OAR,

Vă amintim că până luni, 20 mai, puteți ocupa un loc la ziua pregătitoare și examenul aferent celei de a patra ediții a cursului cu tema Case Pasive, ce are loc la Timișoara în perioada 8-25 mai.

Participarea la ziua pregătitoare și/sau examen nu este condiționată de participarea la această ediție sau alta a cursului organizat de OAR sau alte organizații/instituții acreditate, participantul asumându-și pe proprie răspundere faptul că deține cunoștințele necesare pentru a lua parte la activitățile respectivelor zile. Promovarea examenului vă oferă posibilitatea de a dobândi calificarea de „Proiectant | Consultant Certificat de Case Pasive - Certified Passive House Designer | Consultant”, diplomă acordată de către Passive House Institute - cu recunoaștere la nivel internațional. 

Pentru mai multe detalii vă invităm să parcurgeți articolul de la acest link: https://www.oar.archi/actualitate/oar-va-invita-la-ziua-de-pregatire-pentru-examen-si-la-examenul-aferente-celei-de-a-patra-editii-a-cursului-cu-tema-case-pasive.

Cu stimă,arh. Roxana Pătrulescu
Educație, Stagiu, Formare Profesională Continuă

Ordinul Arhitecților din România
str. Arthur Verona, Pictor nr.19
010312, București, România
tel/fax: 021 317 26 34
e-mail: roxana.patrulescu@oar.archi