Prima paginăAnunțuriaprilie 2019 › Curs intensiv - Proiectant | Consultant Certificat de Case Pasive, 8-24 mai 2019, Timișoara
2 aprilie 2019 • Profesional

Curs intensiv - Proiectant | Consultant Certificat de Case Pasive, 8-24 mai 2019, Timișoara

Ordinul Arhitecților din România, în calitate de organizator, vă invită la cea de a patra ediție a cursului cu tema CASE PASIVE, ce va avea loc la Timișoara în perioada 8 - 24 mai 2019, sub licența Passive House Institute (PHI) din Darmstadt.

Cursul își propune să ofere o calificare suplimentară fundamentată în ceea ce privește proiectarea și construcția clădirilor de tip Casă Pasivă - pornind de la premisa că participanții sunt deja familiarizați cu reglementările pentru construcții (convenționale) și cu principiile elementare ale fizicii clădirii legate de căldură și umiditate - incluzând și unele caracteristici ale funcționării corespunzătoare a clădirii și instrucțiuni pentru utilizator. 

Participarea la acest curs vă oferă posibilitatea de a dobândi calificarea de „Proiectant | Consultant Certificat de Case Pasive - Certified Passive House Designer | Consultant”, în urma promovării examenului, diplomă acordată de către PHI - cu recunoaștere la nivel internațional. Prezentarea la examen este opțională și este precedată de o zi pregătitoare, de asemenea opțională.

Mai multe detalii despre conținutul și obiectivele cursului, înscriere și taxele de participare veți afla accesând acest link:

https://www.oar.archi/actualitate/incepe-cea-de-a-patra-editie-a-cursului-cu-tema-case-pasive

Ordinul Arhitecților din România
str. Arthur Verona, Pictor nr.19
010312, București, România
tel/fax: 021 317 26 34, 0728 872 150
e-mail: office@oar.archi
www.oar.archi