Prima paginăAnunțuriaprilie 2019 › A XV-a conferință INCD URBAN-INCERC
1 aprilie 2019 • Evenimente

A XV-a conferință INCD URBAN-INCERC

Transmitem, din partea organizatorilor, invitația de participare, fie pentru a prezenta o comunicare, fie pentru a audia lucrările conferinței, la a XV-a ediție a conferinței de cercetare în construcții, economia construcțiilor, arhitectură, urbanism și dezvoltare teritoriala având ca temă "Contribuita INCD URBAN-INCERC la dezvoltarea durabilă a habitatului uman european".

Evenimentul va avea loc miercuri 29 mai 2019 la sediul din București al Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare în Construcții, Urbanism și Dezvoltare Teritorială Durabilă URBAN-INCERC.

Mai multe detalii despre acest eveniment găsiți în invitația alăturată și în materialul atașat.

Cu stimă,

arh. Cornelia Burcuș
Secretar Executiv

Filiala Teritorială București a Ordinului Arhitecților din România

str. Sf. Constantin nr.32 
sector 1, 010219 București, România
tel/fax: 021-3039226
e-mail:secretariat@oar-bucuresti.ro
www.oar-bucuresti.ro
www.anuala.ro

----------------------------

Stimata Doamna, Stimate Domn,

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare in Constructii, Urbanism si Dezvoltare Teritoriala Durabila URBAN-INCERC organizeaza pe 29 mai 2019 la sediul din Bucuresti cea de-a XV-a editie a conferintei de cercetare in constructii, economia constructiilor, arhitectura, urbanism
si dezvoltare teritoriala avand ca tema "Contributia INCD URBAN-INCERC la dezvoltarea durabila a habitatului uman european". Mai multe detalii despre acest eveniment gasiti in materialul atasat [C15_Invit_RO2.pdf].

Rugam fiecare persoana interesata sa participe la acest eveniment, fie pentru a prezenta o comunicare, fie pentru a audia lucrarile conferintei, sa se inscrie on-line pana la data de 10 mai 2019 la
https://docs.google.com/forms/d/1FsklBwD5Aro5wciJp0knSXnMVwZebr61nH7wR9Y888Y/viewform
si, pentru cei care vor prezenta, sa trimita pana la data de 26 aprilie 2019 rezumatul si lucrarea integrala la adresa de e-mail conferences@incd.ro; lucrarile trimise pentru publicarea in revistele institutului vor putea fi trimise pana la data de 10 mai 2019 la aceeasi adresa sau direct catre reviste. Pentru ca volumele de rezumate si lucrari sa poata fi disponibile participantilor, nu se vor admite lucrari trimise spre publicare dupa data-limita, desi participantii inscrisi dupa 26 aprilie 2019 vor putea sustine comunicarile.

Accesul la lucrarile si documentele conferintei este limitat si persoanele care s-au inregistrat in timp util vor avea acces. Informatii suplimentare privind programul si alte detalii organizatorice vor fi oferite doar celor care au confirmat participarea dupa data de 20 mai 2019, odata cu finalizarea programului, in functie de interesul exprimat, si afisate pe pagina Internet a conferintei (http://conf.incd.ro/).

Va rugam ca, in masura posibilitatilor, sa diseminati acest mesaj colegilor sau membrilor din institutia sau organizatia Dvs., precum si colaboratorilor si altor persoane care ar putea fi interesate. De asemenea, va rugam ca eventualele intrebari sa le adresati direct persoanelor implicate la adresele indicate.

Cu aleasa consideratie,

Comitetul de organizare
conferences@incd.ro


Fișiere atașate: