Prima paginăAnunțurimartie 2019 › Invitație participare la eveniment cu tema certificării firmelor din industria construcțiilor
7 martie 2019 • Evenimente

Invitație participare la eveniment cu tema certificării firmelor din industria construcțiilor

OAR București organizează un dialog pe tema certificării firmelor în industria de construcții, la care invită să participe toți arhitecții interesați de subiect. Va rugăm să confirmați prezența dumneavoastră până vineri 08 martie 2019, la ora 18:00, la adresa de email: secretariat@oar-bucuresti.ro .

Va rugăm ca e-mailul să conțină scris numele dumneavoastră, numărul de TNA și eventuale întrebări legate de subiectul dezbătut. 

La eveniment vor lua parte arhitecți OAR și OAR București implicați în subiectul Certificării. De asemenea, îl vom avea ca invitat pe domnul arh. Alexandru Găvozdea, Președinte OAR.

Evenimentul va fi filmat și transmis online.

Organizatorii doresc să precizeze că acest eveniment este un dialog, un schimb de idei și are menirea de informare și clarificare a unor probleme importante pentru arhitecți.

Având în vedere că ultimul material privind certificarea a apărut de curând și dorind ca alături de noi să fie și arhitecți din țară, Consiliul Național fiind programat pentru 18 martie, data evenimentului din București a fost aleasă pentru luni 11 martie.

Dialogul va avea loc  la Universitatea de Arhitectură și Urbanism “Ion Mincu”, luni 11 martie 2019, ora 19:00 în Sala Frescelor.

Mulțumim UAUIM pentru susținere și ajutor.