Prima paginăAnunțurifebruarie 2019 › Cupa arhitecților la ski și snowboard, ediția 2019
5 februarie 2019 • Evenimente

Cupa arhitecților la ski și snowboard, ediția 2019

O.A.R. București împreună cu Delta Studio au plăcerea să vă invite la ediția a 7-a a Cupei arhitecților la Ski și Snowboard care va avea loc la Predeal, Pârtia Clăbucet, în zilele de vineri 22 și sâmbătă 23 februarie 2019.

Evenimentul continua tradiția „Cupei Arhitecților la Ski și Snowboard”, organizată pentru prima dată în anul 2011. Cu aceasta ocazie, an de an, Filiala București a reușit  să adune pasionați ai sportului din mediul arhitecturii și al construcțiilor din București și din țară.  Amfitrionul evenimentului, domnul arhitect Lucian Pârvulescu, va deschide atât concursul cât și  Cocktail Party-ul care va avea loc în seara zilei de vineri 22 februarie 2019, la care sunt invitați toți participanții la Cupa de Ski a Arhitecților alături  de prietenii lor.

Pot participa la acest eveniment, alături de membrii filialei, colegi din toată țara, familiile acestora, studenți arhitecți, ingineri și prieteni iubitori ai sportului. Estimăm o prezență de peste 100 persoane.

Evenimentul se desfășoară sub forma a două competiții de ski și snowboard care constau în slalom special și slalom uriaș.

Premierea va avea loc în cadrul festivității de încheiere a competiției.

Înscrierile și confirmările de participare se fac numai la Filiala București a O.A.R. până miercuri 20 februarie 2019, ora 17:00, pe adresa de e-mail secretariat@oar-bucuresti.ro

Răspunsuri la întrebările pe care ni le veți adresa precum și alte precizări vor fi postate pe pagina web a filialei, www.oar-bucuresti.ro

Program:

22 februarie 2019 (vineri):

ora 13:00 - 13:30 - deschiderea concursului și primirea concurenților

ora 13:30 – proba „Slalom special" 2 manșe

ora 19:30 - Cocktail Party - seara organizatorilor și sponsorilor care va avea loc la restaurantul Fulg de Nea, va fi sponsorizat de OAR București, Delta Studio și Wienerberger.

23 februarie 2019 (sâmbătă):

ora 9:30 – proba „Slalom uriaș”, 2 manșe

ora 12:30 - Snowboard

ora 15:00 - Premierea concursului

Secțiuni și categorii de participanți

Secțiunea  A: Arhitecți și membri de familie ai arhitecților

Secțiunea  B: Invitați și membri de familie ai invitaților

Categoria 1, juniori până la 12 ani, băieți și fete

Categoria 2,  juniori mari 12 – 18 ani, băieți și fete

Categoria 3, seniori I, 18 - 40 ani, băieți și fete

Categoria 4, seniori II, 40 – 55 ani, bărbați și femei

Categoria 5, seniori III, 55-70 ani, bărbați și femei

Categoria 6, peste 70 ani, bărbați și femei

Pentru Snowboard nu vor fi categorii de vârstă

Se vor acorda premii primilor 3 clasați la fiecare categorie.

Premiile vor consta din medalii, diplome, cărți și materiale promoționale oferite de sponsori.

Datorită generozității partenerilor noștri nu este percepută nici o taxă de participare. În schimb, trebuie achitată pe pârtie o garanție de 20 lei pentru numerele de concurs, care se restituie la predarea numerelor.

Înscrierile și confirmările de participare se fac numai la Filiala București a O.A.R. până miercuri 20 februarie 2019, ora 17:00, pe adresa de e-mail secretariat@oar-bucuresti.ro

Alte precizări:

Participanții sunt rugați să furnizeze următoarele date pentru a putea fi trecuți corect în listele de concurs: categoria de vârstă, dacă sunt arhitecți sau invitați, la ce probe participă ski sau/și snowboard.

Se poate participa la toate cele 3 probe adică slalom special schi, slalom uriaș schi și snowboard sau la una sau două probe.

Urcările cu telescaunul sau teleschiul se plătesc de către participanți.

Pe lângă diplome, cupe și medalii vor exista și premii în obiecte și cadouri de la sponsori.

Alături de Delta Studio il avem ca invitat pe Wienerberger.

Cazarea se rezervă individual. Se recomandă hoteluri și pensiuni în apropierea pârtiei, cum ar fi: Fulg de Nea tel.: 0787 254286, Pensiunea Campionilor tel.: 0727 511086, Pensiunea Casa Frentz tel.: 0733 108080, Pensiunea Faast, tel. : 0724 980172, toate în imediata apropiere a pârtiei.

Dacă se dorește cazarea la una din pensiunile de mai sus, trebuie menționat că este pentru Cupa Arhitecților la Ski și din partea domnului arhitect Lucian Pârvulescu pentru a primi un discount!

Rezervarea cazării ar trebui făcută cât mai repede!

Vă așteptăm în număr cât mai mare și vă dorim succes!

dr. arh. Emil Ivănescu
Președinte O.A.R. București