Prima paginăAnunțuriianuarie 2019 › Cotizația de membru OAR pe anul 2019 poate fi achitată până în data de 30 aprilie
17 ianuarie 2019 • Agenda O.A.R. București

Cotizația de membru OAR pe anul 2019 poate fi achitată până în data de 30 aprilie

Vă reamintim că, prin plata cotizației anuale, sprijiniți OAR București în efortul de a adăuga temele profesionale pe agenda publică și de a presta o gamă variată de servicii pentru membrii săi.

Conform Hotărârii Conferinței Naționale a OAR nr. 1047 din 30 mai 2005, document pe care îl atașăm, cotizația de membru OAR se achită anual, în primele 4 luni ale anului, respectiv până cel târziu în data de 30 aprilie 2019. Membrii OAR care achită cotizația până în data de 25 februarie 2019 beneficiază de reducere.

Prin achitarea cotizației beneficiați de asigurare profesională inclusă ( 7000 € limita răspunderii pe perioada asigurată și pe eveniment pentru arhitecți cu drept de semnătură și 4000 € limita răspunderii pe perioada asigurată și pe eveniment pentru conductori arhitecți cu drept de semnătură ) și de posibilitatea extinderii contra-cost a asigurării pe proiect, în aceleași condiții negociate pentru asigurarea de bază, în funcție de nevoia fiecăruia.

Începând din acest an OAR București, dorind să ajute părinții arhitecți, va suporta, la cerere, cotizația părintelui aflat în concediu din fonduri extrabugetare, conform procedurii descrise în documentul anexat. 

Plata cotizației se poate face după cum urmează:

            - la casieria Filialei București - Str. Sf. Constantin nr.32, sector 1 București, zilnic, de luni până joi, între orele 09:00-16:30 și vineri între orele 09:00-14:00;

            - prin transfer bancar cu respectarea următoarelor condiții:

            Datele solicitate sunt necesare pentru identificarea plătitorului. În cazul în care datele solicitate sunt incomplete sau greșite, sau dacă folosiți alt cont, plata cotizației nu va fi înregistrată în evidența Filialei București.

Anexăm documentul OAR privind cuantumul cotizației în funcție de secțiunea T.N.A. și termenul de achitare a acesteia.


Fișiere atașate: