Prima paginăAnunțurinoiembrie 2018 › Invitație lansare ”Atelier 25/35. 40 proiecte”
15 noiembrie 2018 • Evenimente

Invitație lansare ”Atelier 25/35. 40 proiecte”

Vă invităm vineri, 16 noiembrie 2018, ora 18:30 la Casa OAR București din strada Sf. Constantin nr.32, la evenimentul de lansare a cărții “Atelier 25/35. 40 de proiecte” editat de Oana Grămadă și Cezara Lorenț. Lucrarea cuprinde o serie de proiecte din anii 2 și 3 care s-au născut în atelierul îndrumat de domnul profesor Florian Stanciu, o selecție relevantă și scrupuloasă de proiecte revizuite, reeditate, redesenate.

Patruzeci de proiecte realizate de-a lungul a patru semestre, abordând patru teme diferite, situate în patru țesuturi urbane diferite au fost puse într-o altă lumină, fiind redesenate, redistribuite, îmbogățite și pregătite pentru „a face față” lui „împreună”, unui proiect unitar a cărei miză este cultivarea măsurii și a adecvării, fidelizarea mărturisitoare față de ceea ce deja este, în încercarea salvării unor situații ce riscă sa fie iremediabil pierdute.

Evenimentul va avea loc în cadrul expoziției NOSTOS din 13-18 noiembrie desfășurat la Casa OAR, strada Sf. Constantin 32, București.

Florian Stanciu și Andrei Șerbescu vor prezenta volumul, iar apoi va urma o scurtă dezbatere cu studenții și publicul prezent.

Proiectul editorial a fost coordonat de asociația PlusMinus și este cofinanțat de Ordinul Arhitecților din România din Timbrul arhitecturii - 2017.

Coordonare: Ina Stoian
Editori: Oana Grămadă și Cezara Lorenț
Texte: Florian Stanciu, Oana Grămadă, Cezara Lorenț
Traducere: Cosmina Stănășel
Corectură și adaptare: Ina Stoian, Cosmina Stănășel
Grafică: Radu Manelici (Faber Studio)


Link eveniment
https://www.facebook.com/events/685535845173298/


Vă așteptăm cu drag.
Echipa editorială